Yeme & İçme Beşamel soslu, mozzarella peynirli, körili ve tavuklu makarnam nasıl olmuş 😂 ? KαΙbims Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tarifini çok merak ettiğinizi biliyorum ama özel bir tarif o yüzden söyleyemem 😂 Beşamel soslu, mozzarella peynirli, körili ve tavuklu makarnam nasıl olmuş 😂 ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Makarna işte ne sosu olursa olsunmakarna makarnadırafiyet olsun :) 0 0 Yorumla
kalbimbinparça Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl güzel gözüküyorda porsiyon biraz az geldi ya da tabak büyük diye öyle gözüküyor 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Malzemeden çalmışsin 😂 0 3 Yorumla KαΙbims +1 yıl Valla yok karmaşık olmasın diye uğraştım resim için 😂 Yorumla Sundaddy +1 yıl En son finalde üzerine biraz permesan rende ve birazda maydanoz olsa hem lezzet hemde görsel olarak harika olurdu Yorumla Sundaddy +1 yıl Yine de eline sağlık afiyet olsun... Yalnız yiyen yalnız ölür derler..😎 Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olmamış mantar eksik 0 1 Yorumla KαΙbims +1 yıl Mantar sevmem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Makarna işte ne sosu olursa olsun
makarna makarnadır
afiyet olsun :)
güzel gözüküyorda porsiyon biraz az geldi ya da tabak büyük diye öyle gözüküyor
Malzemeden çalmışsin 😂
Valla yok karmaşık olmasın diye uğraştım resim için 😂
En son finalde üzerine biraz permesan rende ve birazda maydanoz olsa hem lezzet hemde görsel olarak harika olurdu
Yine de eline sağlık afiyet olsun... Yalnız yiyen yalnız ölür derler..😎
Görsel iyi değil ama tadı iyidir
Olmamış mantar eksik
Mantar sevmem
Her restoranda var
Harika olmuş
Eline sağlık