Yeme & İçme Hamarat erkek kötü mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Pasta yaptım. kek yaparım her yemegi yaparım ev işlerini de. bu iyi bir şey mi kotü bir şey mi Güncellemeler+1 yıl asdgjk Güncellemeler+1 yıl asdgj Hamarat erkek kötü mü? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. kızlar yemek yapmasına bakmazlar pek 0 0 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İyi bir şey benle birlikte yaşayan kişi iş paylaşımı yapmak zorunda veya para bölüşülür biri ayarlanır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayat musterek Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çamaşır makinasının ekranındaki etiketi sök la bari, kaç yıldır o duruyor orada. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yeni aldım ama bulaşık makinesinden duruyor hala yıllardır Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Hee eline sağlık, içinde çikolata parçaları var mı? Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Adamsın, kızlar şimdiden eridi. Yorumla Soran +1 yıl Orasını bilemem Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hamarat degil beceriklisin guzel bir sey tabii ki de. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla AngieTown +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Hayır özellikle sevdiğin kişin mutfağa girmesi insanı çok etkiliyor öyle. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Daha kimse etkilenmedi Yorumla
sudeenass Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bu duruma kötü diyebilecek bir kadın yoktur sanırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bilmem. olabilir de Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tabiiikide değil hatta bulunmaz hint kumaşısn 0 5 Yorumla Soran +1 yıl cidden mi Yorumla ffatmaaaaaaaaaaaa +1 yıl tabikide hamarat olan erkek sayısı binde 1 falan Yorumla Soran +1 yıl ama görucu gelmiyor hiç Yorumla ffatmaaaaaaaaaaaa +1 yıl sen erkeksin. Erkeğe görücü mü gelir Yorumla Soran +1 yıl gelsin noalcak Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yalniz yasiyorsan iyidir evliysen esinin tutumuna gore iyi kotu degisir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ailemle yasiyorum ama evlendigim zaman eşim istemezse yapmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye kötü olsun? Kendi donunu yikayamayan kendi midesini doyuramayan asil acizdir. Onlae kendini sorgulasin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tsk Yorumla
SefajuniOr Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Gayet guzel benim babam da evde yemekleri vs yapıyor normal erkekler de yemek yapabilir yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl seviyorum yemek yapmayı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yerine göre değişir ben evlenirsem mutfağa kimseyi sokmam eşim dahil yemek yapamaz sadece ben yaparım onun dışında temizliğe yardım edebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her zaman yemegi yapabilecek misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her eve lazım bundan 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benden bi tane var alan kazanır
ebru_çitlenbik Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Aşçılık kotu bir şey degil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama mahallede adım çıktı Yorumla
misskikirir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok iyi görünüyor👌🏻 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim. istersen ikram ederim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Paşta seveyim güzey oymuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Masa misin ayı mi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Hiçbiyi deyilim piyensesim ben Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu devirde bulunmaz hint kumasi 🤤 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hic gorucu gelmiyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamaratligini görmedikleri icindir Yorumla Soran +1 yıl Binada teyze herkese anlatıyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. hayır kötü değil 1 0 Yorumla
pvrwis Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl hayali saç beyazlatır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla pvrwis +1 yıl güzel yani. severim ben Yorumla Soran +1 yıl seviyor herkes ama talibim yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gerçek değildir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl gercek ben yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bir iki defayla olmaz her gün yemek yapabilirse belki şaşırtır ama ayda yılda birkaç şeyi herkes yapar Yorumla Soran +1 yıl Genelde yemek işi bende Yorumla
selamguzelaycicegi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl neden kotu ki aq 0 6 Yorumla Soran +1 yıl bilmem. kadinlar mutfağı kendilerine ait ister Yorumla selamguzelaycicegi +1 yıl ben beceremediğim için sorun yk Yorumla Soran +1 yıl 😂😂Gerçekten mi Yorumla selamguzelaycicegi +1 yıl aynem Yorumla Soran +1 yıl gel ben sana pasta yaparım Yorumla selamguzelaycicegi +1 yıl yok istemem canım Yorumla
İxquizmi Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hayır 0 13 Yorumla Soran +1 yıl mahallede herkes hamarat oldugumu ogrendi Yorumla İxquizmi +1 yıl Evet ee Yorumla Soran +1 yıl Rezil olmuş gibi hissediyorum Yorumla İxquizmi +1 yıl Neden rezil olasın Yorumla Soran +1 yıl bilmem Yorumla İxquizmi +1 yıl boş ver takma kafana Yorumla Soran +1 yıl pasta nasıl görünüyo Yorumla İxquizmi +1 yıl Güzel Yorumla Soran +1 yıl tskGel yiyelim birlikte Yorumla İxquizmi +1 yıl Teşekkür ederim sağolun yemiş kadar oldum. Yorumla Soran +1 yıl rica ederim Yorumla Soran +1 yıl sizinle tanıştık mi Yorumla İxquizmi +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kızlar yemek yapmasına bakmazlar pek
İyi bir şey benle birlikte yaşayan kişi iş paylaşımı yapmak zorunda veya para bölüşülür biri ayarlanır
hayat musterek
Çamaşır makinasının ekranındaki etiketi sök la bari, kaç yıldır o duruyor orada.
Yeni aldım ama bulaşık makinesinden duruyor hala yıllardır
Hee eline sağlık, içinde çikolata parçaları var mı?
Var
Adamsın, kızlar şimdiden eridi.
Orasını bilemem
Hamarat degil beceriklisin guzel bir sey tabii ki de.
Teşekkürler
Rica ederim.
Hayır özellikle sevdiğin kişin mutfağa girmesi insanı çok etkiliyor öyle.
Daha kimse etkilenmedi
bu duruma kötü diyebilecek bir kadın yoktur sanırım
bilmem. olabilir de
tabiiikide değil hatta bulunmaz hint kumaşısn
cidden mi
tabikide hamarat olan erkek sayısı binde 1 falan
ama görucu gelmiyor hiç
sen erkeksin. Erkeğe görücü mü gelir
gelsin noalcak
Yalniz yasiyorsan iyidir evliysen esinin tutumuna gore iyi kotu degisir
Ailemle yasiyorum ama evlendigim zaman eşim istemezse yapmam
Niye kötü olsun? Kendi donunu yikayamayan kendi midesini doyuramayan asil acizdir. Onlae kendini sorgulasin
tsk
Gayet guzel benim babam da evde yemekleri vs yapıyor normal erkekler de yemek yapabilir yani
seviyorum yemek yapmayı
Yerine göre değişir ben evlenirsem mutfağa kimseyi sokmam eşim dahil yemek yapamaz sadece ben yaparım onun dışında temizliğe yardım edebilir
her zaman yemegi yapabilecek misin
Evet
Her eve lazım bundan 😂
benden bi tane var alan kazanır
Aşçılık kotu bir şey degil
Evet ama mahallede adım çıktı
Çok iyi görünüyor👌🏻
teşekkür ederim. istersen ikram ederim
Paşta seveyim güzey oymuş
Masa misin ayı mi
Hiçbiyi deyilim piyensesim ben
Bu devirde bulunmaz hint kumasi 🤤
hic gorucu gelmiyor ama
Hamaratligini görmedikleri icindir
Binada teyze herkese anlatıyor
hayır kötü değil
Eline sağlık genç
olay işte budur
hayali saç beyazlatır
neden
güzel yani. severim ben
seviyor herkes ama talibim yok
Oyyyy
neyy
Yo iyi
tsk
Seni alan yaşadı
Hayır değil
Gerçek değildir
gercek ben yaptım
Ya bir iki defayla olmaz her gün yemek yapabilirse belki şaşırtır ama ayda yılda birkaç şeyi herkes yapar
Genelde yemek işi bende
neden kotu ki aq
bilmem. kadinlar mutfağı kendilerine ait ister
ben beceremediğim için sorun yk
😂😂Gerçekten mi
aynem
gel ben sana pasta yaparım
yok istemem canım
Hayır
mahallede herkes hamarat oldugumu ogrendi
Evet ee
Rezil olmuş gibi hissediyorum
Neden rezil olasın
bilmem
boş ver takma kafana
pasta nasıl görünüyo
Güzel
tsk
Gel yiyelim birlikte
Teşekkür ederim sağolun yemiş kadar oldum.
rica ederim
sizinle tanıştık mi
Hayır