Yeme & İçme Eliniz lezzetli midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yemek yapma konusundan bahsediyorum 🤣🤣 Eliniz lezzetli midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değildir, .. 1 0 Yorumla
uffbaliste Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl evin 2. sefiyim 1. annem tani ki eline su dökülmez hanimefendinin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Annelerimiz baş tacıdır katılıyorum Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Elimizi mi yiyecen bro hayırdır😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle düşünüleceğini hiç tahmin etmemiştim 🤣 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hiç tadına bakmadım 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Yemeklerin mi yoksa elinin tadına mı 🤣 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Elimin demek istemiştim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Off soru çok yanlış anlaşılmış 🤣🤣 Hiç düşünmedim böyle olacağını 😅 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Yanlış anlamadım şaka yapıyorum sadece skdjds Yorumla Soran +1 yıl Bu durumda yanlış anlayan yine ben çıktım 🤣 peki cidden soruyorum yemeklerin lezzetli midir zhskkfms Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Yapsam lezzetli olur muhtemelen 😅 Yorumla Soran +1 yıl Derken djsjfj gerçi ben de bilmiyorum ama yumurtalarım lezzetli oluyor 🤣🤣 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Olsun o da iyiymiş sjdjx Yorumla Soran +1 yıl Zorda kalınca kurtarır djakfksk tam bir öğrenci dostudur yemek yoksa kır iki tane 😅 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Bence makarna falan yapabilirsin en azından aksjsa Yorumla Soran +1 yıl Mantıyla makarnayı hiç saymıyorum atıyon kaynayan suya tamam işte fjskfkks en azından yumurtada yağ falan ayarlıyon ediyon djakkfka Yorumla Soran +1 yıl Onları yapıyom bu arada onlar sıfır sıkıntı Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Tebrik ediyorum ben denemedim hiç mantı yapmayı 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bir adım daha ileri gidip mantıyı denemelisin 😅 o muazzam lezzeti kendi ellerinle yapıp elinin lezzetini görmelisin 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değildir, ..
evin 2. sefiyim 1. annem tani ki eline su dökülmez hanimefendinin
Annelerimiz baş tacıdır katılıyorum
Elimizi mi yiyecen bro hayırdır😂
Böyle düşünüleceğini hiç tahmin etmemiştim 🤣
Hiç tadına bakmadım
Yemeklerin mi yoksa elinin tadına mı 🤣
Elimin demek istemiştim 😄
Off soru çok yanlış anlaşılmış 🤣🤣 Hiç düşünmedim böyle olacağını 😅
Yanlış anlamadım şaka yapıyorum sadece skdjds
Bu durumda yanlış anlayan yine ben çıktım 🤣 peki cidden soruyorum yemeklerin lezzetli midir zhskkfms
Yapsam lezzetli olur muhtemelen 😅
Derken djsjfj gerçi ben de bilmiyorum ama yumurtalarım lezzetli oluyor 🤣🤣
Olsun o da iyiymiş sjdjx
Zorda kalınca kurtarır djakfksk tam bir öğrenci dostudur yemek yoksa kır iki tane 😅
Bence makarna falan yapabilirsin en azından aksjsa
Mantıyla makarnayı hiç saymıyorum atıyon kaynayan suya tamam işte fjskfkks en azından yumurtada yağ falan ayarlıyon ediyon djakkfka
Onları yapıyom bu arada onlar sıfır sıkıntı
Tebrik ediyorum ben denemedim hiç mantı yapmayı 😅
Bir adım daha ileri gidip mantıyı denemelisin 😅 o muazzam lezzeti kendi ellerinle yapıp elinin lezzetini görmelisin 😂😂
Tabii