Yeme & İçme Bu saatte yemek paylaşılır mı ya bizde insanız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Canımız çekti az önce karşıma bir ablanin lahmacunu çıktı ve bende bişi yapım dedim anca bu Açım aç Bu saatte yemek paylaşılır mı ya bizde insanız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende bunlar bile yok sdsdf afiyet olsun 0 0 Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O küçük tombul antep fıstığı çol değişikmiş Tr de hiç görmemiştim. 😄 Bende Türk kahvesi ve çiko yesim şimdi afiyet olsun. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya ciddi misin bizim burdaki karisiklarda hep var sana da afiyet olsun Yorumla dorelendiniz +1 yıl H iç görmedim dikkatimi çekti o yüzden hangi şehir g. antep filan mı? Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl O lahmacunu artı bu çerezi gören ben ne yapsın peki, yataktan çıkıp bir şeyler hazırlicak halim hiç yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beterin beteri olduk iyice aahahaha Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Sorunuzdaki detayı yaşıyorum "Açım aç" 😄 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Off buda iyi aralarindan bademleri seçerek yerdim 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız neresi iyi lahmacun kebap döner pirzola 😻 ahahaha Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir avuç mutluluk bu olsa gerek afiyet olsun güzellik 🌺 🥰🙋 0 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yarım saat sonra da ben kek paylaşayım bari 😂 paylaşılmış napalım 🤷♀️ 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ismarlıyim istersen yemek sepeti 7 24 hizmet veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım özür dilerim ben ne bileyim hepimizin canının bu gece lahmacun çekeceğini ldsljwkwk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok abla şaka yaptım afiyet olsun bu arada Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bunların içinden kaju ve bademleri toplardım 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kavrulmuş badem yiyemiyorum 😩
velwme Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cidden ben de acıkıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of yeminle ya lahmacun bide hayır denilmez bende anca bunları kemirim😭 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Afiyet olsun. d bende gördüm onu açım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tüm ksye aç olduğunu hatırlattı heralde ahaha Yorumla Selimcan3460 +1 yıl Ülkece açız 🤣 Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ee sende bizim canımızı çektirdin ağa 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Lan bu da mı yok evde 😂😂 Yorumla KalbeDokundum +1 yıl şu an yok sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Su var mi onu iç bari ahaha Yorumla KalbeDokundum +1 yıl He o var şükür ki Yorumla Soran +1 yıl Şükür yarabbimm suyumuz olsun yeter bee Yorumla KalbeDokundum +1 yıl Kuru ekmek soğan da var suya katık yapım bariiig Yorumla Soran +1 yıl Ketçap da sık daha neee Yorumla KalbeDokundum +1 yıl Öyle şey mi olur iyy ketçap ne zevksiz şey seni sjdj Yorumla Soran +1 yıl Fakrimm ben üzerime gelmeee😩😩 aakalq Yorumla KalbeDokundum +1 yıl He belli kuruyemiş kaju Antep fıstığı yiyoo Yorumla Soran +1 yıl Yoktuuu bendee caldimm lqlqlwks ama ilk kuruyemişden başladım zaten altınla aynı olmuş fiyatlar Yorumla KalbeDokundum +1 yıl İnsan biraz da bizim için çalar la sjsjsjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Bı dahaki sefere sözüm olsun dkdkdod Yorumla KalbeDokundum +1 yıl Eyw difj Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Abla bu yapılmışa benzemiyor hazır alınmış gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hazır zaten nasıl yapabilirim bunuu Yorumla gghostman +1 yıl Ben de bişi yapim demiş bunu çekmişsin ya ondan diyorum Yorumla Soran +1 yıl Hee yapmaya çalıştım üşendim bununla yetiniyorum diyor şair orada Yorumla gghostman +1 yıl Hee fena da görünmüyor afiyet olsun Yorumla
Einfalch Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Afiyet olsun 🤤 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Einfalch +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Yarinyaren Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sana da afiyet olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende bunlar bile yok sdsdf afiyet olsun
O küçük tombul antep fıstığı çol değişikmiş Tr de hiç görmemiştim. 😄 Bende Türk kahvesi ve çiko yesim şimdi afiyet olsun.
Nasıl ya ciddi misin bizim burdaki karisiklarda hep var sana da afiyet olsun
H iç görmedim dikkatimi çekti o yüzden hangi şehir g. antep filan mı?
O lahmacunu artı bu çerezi gören ben ne yapsın peki, yataktan çıkıp bir şeyler hazırlicak halim hiç yok.
Beterin beteri olduk iyice aahahaha
Sorunuzdaki detayı yaşıyorum "Açım aç" 😄
Off buda iyi aralarindan bademleri seçerek yerdim 😄
Kız neresi iyi lahmacun kebap döner pirzola 😻 ahahaha
Bir avuç mutluluk bu olsa gerek afiyet olsun güzellik 🌺 🥰🙋
Yarım saat sonra da ben kek paylaşayım bari 😂 paylaşılmış napalım 🤷♀️
Ismarlıyim istersen yemek sepeti 7 24 hizmet veriyor
Canım özür dilerim ben ne bileyim hepimizin canının bu gece lahmacun çekeceğini ldsljwkwk
Yok abla şaka yaptım afiyet olsun bu arada
bunların içinden kaju ve bademleri toplardım 😃
Kavrulmuş badem yiyemiyorum 😩
Cidden ben de acıkıyorum
Of yeminle ya lahmacun bide hayır denilmez bende anca bunları kemirim😭
Afiyet olsun. d bende gördüm onu açım
Tüm ksye aç olduğunu hatırlattı heralde ahaha
Ülkece açız 🤣
Ee sende bizim canımızı çektirdin ağa
Lan bu da mı yok evde 😂😂
şu an yok sjsjsj
Su var mi onu iç bari ahaha
He o var şükür ki
Şükür yarabbimm suyumuz olsun yeter bee
Kuru ekmek soğan da var suya katık yapım bariiig
Ketçap da sık daha neee
Öyle şey mi olur iyy ketçap ne zevksiz şey seni sjdj
Fakrimm ben üzerime gelmeee😩😩 aakalq
He belli kuruyemiş kaju Antep fıstığı yiyoo
Yoktuuu bendee caldimm lqlqlwks ama ilk kuruyemişden başladım zaten altınla aynı olmuş fiyatlar
İnsan biraz da bizim için çalar la sjsjsjdjdj
Bı dahaki sefere sözüm olsun dkdkdod
Eyw difj
Abla bu yapılmışa benzemiyor hazır alınmış gibi
Hazır zaten nasıl yapabilirim bunuu
Ben de bişi yapim demiş bunu çekmişsin ya ondan diyorum
Hee yapmaya çalıştım üşendim bununla yetiniyorum diyor şair orada
Hee fena da görünmüyor afiyet olsun
Afiyet olsun 🤤
Teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Sana da afiyet olsun