Yeme & İçme Bu saatte seninle ne yerdik söyleyeyim mi? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 133 Yapay Zekaya Sor Ne yerdik acaba 🤔 Güncellemeler+1 yıl Acıktığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam nvjeojdn Bu saatte seninle ne yerdik söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Söyle kanka 0 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hamburger gömeriz kanka u Barış_LonelyForever +1 yıl Saol kanka yanında da kola Boavistaa +1 yıl Soğuk kola olmadan olmaz :D u Barış_LonelyForever +1 yıl tabi ki hamburger değil kola çekti şu an canım :D Boavistaa +1 yıl Benim canım ikisinden de çekti :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun o zaman :D Boavistaa +1 yıl Afiyet olsun bize :D
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 341 cevap paylaştı. Akşam 21.30 da bitirdim yemegimi bu yüzden yemem herhalde artık geceleri yiyince rahatsız oluyor midem.Olurŕ 0 10 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yapacak bir şey yok yiyeceksin ben anlamam :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Köfte ekmek Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yanina da avakado limon baharatlarız yeriz olur Yorumla Boavistaa +1 yıl O ne alaka :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl Aklıma geldi köftenin yanina Yorumla dikenliyıl +1 yıl Hem mis işte avakado😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Xkdjfjjf Yorumla dikenliyıl +1 yıl Yemez misin Yorumla Boavistaa +1 yıl Avokado ne alaka olduğunu anlayamadım :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl Aklıma geldi Allah Allah Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Soruyu görünce istemsizce acıktım.Buyur, söyle. 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Herkesin öyle olduğuna eminim çowjdbfb Yorumla Boavistaa +1 yıl İskender Yorumla PolyannaLisa +1 yıl Olarrr 😍 Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Jdbshxnsjcnsjf çok erken cevaplıyorum soruyu ama sen söyle 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çok erken geldiğin için muhlama Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu saatte kahvaltı ederdik herhalde. 😂Günaydın. 😊 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Gece sordum ama olsun menemen yiyelim Yorumla Perikızı__ +1 yıl Ben şimdi gördüm. 😊Hem gece aparatif şeyler yerim. Öyle çorba veya katı bir yemek yemem. Meyve veya bisküvi, çubuk kraker yerdik gece olsa. 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kuş musun ya onları yiyorsun :D Yorumla Perikızı__ +1 yıl 😂😂Böyle diyeceğini tahmin etmiştim. Gece yenen yemek sağlıksızdır. Sindirimi zor olur. Kilo yapar. Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de kilo yapmıyor senin yerine yerim merak etme Yorumla
KendiniBilmezinTeki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bu saatte eskiden olsa kokoreç yerdim Ama şimdi asla yemem 😯 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Neden şimdi asla yemezsin Yorumla KendiniBilmezinTeki +1 yıl Kiloma dikkat ediyorum çünkü Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Resmime bak bana şimdi yemek soyleticeksin dışardan gece gece 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Cağ kebabı :D Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Görseli komple mideye indiresim geldi. dd 1 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tost yiyelim hadi Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Güzel bir şey söyle. 😄 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ütü tost :D Beğendin umarım hanımefendi Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Baya iyi, teşekkürler efenim. 😃 Yorumla
Zeynep_89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Canım çekti gidip bi tost yapayım. Bu tost neli acaba 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sucuklu kaşarlı )) Yorumla
secilsimsek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 1 10 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çöp şiş yeriz Yorumla secilsimsek +1 yıl Severim Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de severim Yorumla SercanKurt +1 yıl Yalnız seninle he bişey yenirr ya @secilsimsek Yorumla secilsimsek +1 yıl @SercanKurt 😁 Yorumla SercanKurt +1 yıl Ama haksizsam haksizsin de @secilsimsek 😅 zaten hiç senin gibi öğrencim olmadığı için çok üzüldüm ya 🙄 Yorumla secilsimsek +1 yıl @SercanKurt ben öğrenci değilim Yorumla SercanKurt +1 yıl Profil de meslek öğrenci yazıyordu da bnde öğretmen olunca insan bı iç çekti işte @secilsimsek 😅 Yorumla secilsimsek +1 yıl @SercanKurt öğrenci olmaya çalışıyorum Yorumla SercanKurt +1 yıl Hımm sınavlara hazırlanıyoruz sanırım @secilsimsek yardımcı olabilecegim bişey varsa seve seve 😇 takiplesme imkanımız var mı acaba Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Tavuk pilav turşu ayran üçlüsü ❤️ 0 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çok güzel olurdu Yorumla tam_1asln +1 yıl Az önce yedim bana afiyet olsun 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Afiyet olsun hani bana peki :D Yorumla tam_1asln +1 yıl Adres bilgilerini özelden gönder ismarlayayim ayıp ediyorsun😊 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben seninle yemek istiyorum :) Yorumla Boavistaa +1 yıl Çok incesin bu arada sağ ol :D Yorumla tam_1asln +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ricalar )) Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Söyle bakalım 😀 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mantarlı pide yerdik :D Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Kuşbaşılı daha güzel olur Yorumla Boavistaa +1 yıl Olmaz mı )) Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam öğle zamanı soyle 😅 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pizza gömeriz :D Yorumla Coffein +1 yıl ❤️ Olarrr Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sabah oldu ama söyle :D 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Omlet Yorumla
emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Dün bende tost yedim :) 0 6 Yorumla Hissikablelvukuaa +1 yıl Pardon bir konuda size fikir danisabilir miyim önemli bir konu Yorumla emzeay +1 yıl @Hissikablelvukuaa buyur Yorumla Hissikablelvukuaa +1 yıl Xperim yetmiyor yazamıyorum Yorumla Hissikablelvukuaa +1 yıl Rica etsem yazabilir misiniz Yorumla Hissikablelvukuaa +1 yıl Rahatsız edici bir soru değil. Lutfen Yorumla Boavistaa +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
rastgelecevaplar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Ayvalık tostu ve köpüklü ayran 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İyi giderdi Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pide Yorumla İrşii +1 yıl Kuşbaşı kaşarlı olursa bana uyar Yorumla Boavistaa +1 yıl Nasıl istersen seçim senin yanına salata ve ayran Yorumla
dilemmas Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Kelle paça candırrrrrr 😎😎 0 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kanka onu sevmiyorum gel mercimek içelim yanında bol ekmek Yorumla dilemmas +1 yıl Shshsh kanka oda olur birazda acı ve limon olursa, ama kelle paça da dene sen ev yapımındsn sysh Yorumla Boavistaa +1 yıl Acı ve limon atarız ayıpsın kanka yiyemem ya sağ ol cidjdjdj Yorumla dilemmas +1 yıl Ahaha vejetaryen değilsen her türlü yersin bizim evde yapılan farklı shshs 😂 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Vejetaryen değilim ama sakatatlı şeyleri sevmiyorum :D Yorumla dilemmas +1 yıl Güzelini yememişsindir canooo 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hiç yemedim aga :D Yorumla dilemmas +1 yıl Ondandır shshhs Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Söyle bakalım 0 8 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ananas Yorumla Boavistaa +1 yıl Şaka şaka tantuni Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ananas bahalıı Yorumla Boavistaa +1 yıl Bir şey olmaz alırız Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Tantuni daha iyi Yorumla Boavistaa +1 yıl Onu yiyeceğiz zaten Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Afiyet olsun o zaman 😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Afiyet olsun bize )) Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Nee yerdik ammada ackmışım zaten 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İskender yiyelim seninle anca doyarız Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Ne yerdik 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hamburger Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Off harika 😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bence de 😋 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Söyle bacım 1 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sütlaç yerdik dayı oğlu Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha😁😁 Yorumla Boavistaa +1 yıl )) Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Söyle 1 10 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sucuklu kaşarlı tost Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bu saatte 😱 Yorumla Boavistaa +1 yıl Saatlere takılmadığımı öğrendin sanıyordum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Asabi 🫣 Yorumla Boavistaa +1 yıl Asabilik yapmadım be :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yaptın 😬 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yanlış anlama saatin gelmiş çjfjfjf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sus be 😒 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben susmam sen sus 🙄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🤝 Yorumla
Sormadikladimasay Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Hocam ben bi döner alayım 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tam da gömme saati şu an )) Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Ne yerdik 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ekler Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl severim Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de )) Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Ne yerdik 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pasta Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Çok tatli sevmem ama olur yeriz Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur )) Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle bakalım? 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Mercimek köftesi Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Ahahhah süper olur Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyleyin bakalm 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Patates kızartması Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Hiç hayır demem 🤗😂🙂 Yorumla Boavistaa +1 yıl 😋😅 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Lahmacun 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Gömerdik Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle dostum 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Döner Yorumla Ayhan67 +1 yıl Tavuk olsun 😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tavukçuyum ben de 😂 Yorumla Ayhan67 +1 yıl Gurme seni 😂😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Aynen öyle kankam 🥳😂 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Adana Yorumla Trendhunter +1 yıl Hiç yemedim desem :) acı değilse eşlik ederim acıysa bakardım sadece muhtemelen ahhaha Yorumla Boavistaa +1 yıl Urfa yiyelim o zaman acısız olandan yani )) Yorumla Boavistaa +1 yıl Nasıl hiç yemedin ya Yorumla Trendhunter +1 yıl Valla yemedim hahaha dışarıda et yemem. Evde de adana urfa yapılmaz doğal olarak o memleketten olmadığımız için Yorumla Boavistaa +1 yıl O memleketten olmaya gerek yok ki babam mesela öğrendi yapabiliyor gel bize lksdfklds Yorumla Trendhunter +1 yıl :). Yorumla
melisfalann Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Söyle ama bence kesinlikle lahmacun 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Lahmacun yiyelim hadi Yorumla
ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Fındık lahmacun Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Ooo kaçıramam valla Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Su tostu yiyim nolur 0 6 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tost yiyelim hadi Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Tamam ne zaman yiyoruz Yorumla Boavistaa +1 yıl Ne zaman yemek istersin Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Hemen Yorumla Boavistaa +1 yıl Kola olsun yanına Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Olurrr Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl 18.33 söyle ahshsh 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl 18:37 Çiğ köfte Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl Doritoslu, bol acili¿ Yorumla Boavistaa +1 yıl Hiç denemedim öyle yiyelim hadi Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle 😄 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Baklava Yorumla u 27esmerim +1 yıl En sevdiğim 😂😋 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nasıl da biliyorum :D Yorumla u 27esmerim +1 yıl Zor olmasa gerek 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Zordu biraz :D Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Söyle bakalim 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kiremitte köfte Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Severim Yorumla Boavistaa +1 yıl Afiyet o zaman Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tamam söyle 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Şinitzel Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur. 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Spagetti Yorumla olmazlarainat +1 yıl En sevdiğim 🤭 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bak sen )) Yorumla olmazlarainat +1 yıl Baktım 👀 Yorumla Boavistaa +1 yıl 👀 Yorumla
BellinaLuco Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle hakem 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl İzmir bombası yerdik Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söyle cjsnfnnf 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Künefe Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söylee🥳 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kaşarlı sucuklu pide Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Miss, yiyelim Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Peki 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pastırmalı sucuklu yumurta ángelsinalasyocéano +1 yıl Yok:)) Bornova Stadının karşısındaki büfede kumru:)) Boavistaa +1 yıl Bak sen unutmamış beni :D Olur oraya da gideriz ángelsinalasyocéano +1 yıl O büfeyi çok seviyorum. İzmir kumrusunu en iyi onlar yapıyor bana göre ege üniversitesi kampüsüne giden yol üzerinde olduğu için de ne güzel:)) Boavistaa +1 yıl Seninle denemiş olurum artık :)
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yumurtalı ekmek Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Söyle 0 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çılbır PiLLy_BheBek +1 yıl Nom nom nom💦 Boavistaa +1 yıl Afiyet olsun göm mideye PiLLy_BheBek +1 yıl Teşekkürler 😇 Boavistaa +1 yıl Ricalar
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Söyle bakalım 🤔 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayvalık tostu yanına çay Yorumla Blondesmann +1 yıl Yakışır… 😁 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bence de :D Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tost güzel 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Neli olsun Yorumla hot_chocolate +1 yıl Kaşar domates Yorumla Boavistaa +1 yıl Olur Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Olur. 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yoğurtlu tantuni Yorumla yunhee +1 yıl Daha önce hiç yemedim, merak ediyorum tadını. Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de denemedim ama güzeldir Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Söyle aşko 0 6 Yorumla Boavistaa +1 yıl Pişi Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Başka bişi bulamadın mi 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl En kral yiyeceği söylüyorum sana zevksiz misin :D Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Kanki zevksiz değilim tabiki ama şu an hiç yiyesim gelmedi genelde öğleden sonra hoşuma gidiyor Yorumla Boavistaa +1 yıl Öğlen yeriz o zaman dostum ayıpsın Yorumla Aleyna12212 +1 yıl Tabiiiki Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl olur 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Gözleme Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ne yerdik 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kısır Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Bayilirimm Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Lavaş arası et döner Yorumla
Lazuşağı6110 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Ayvalık tostu çok güzel giderdi 0 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl 2 Tane net gömerdim Yorumla Lazuşağı6110 +1 yıl Evet 2 yer 3 ü zorlardık 😂😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla Lazuşağı6110 +1 yıl İstanbul da pek güzel yapan yer yok gibi Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Kelle paça 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sevmem ya başka bir çorba içsek Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle bakem 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Tavuk şiş Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Söyle tabi 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kadınbudu köfte Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söyle... 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yayla çorbası Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sucuk ekmek Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl söyle. 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl İnegöl köfte Yorumla viasomnia +1 yıl çok vizyonsuz bir seçim. Yorumla Boavistaa +1 yıl Yeme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Söyle kanka
Hamburger gömeriz kanka
Saol kanka yanında da kola
Soğuk kola olmadan olmaz :D
tabi ki hamburger değil kola çekti şu an canım :D
Benim canım ikisinden de çekti :D
Afiyet olsun o zaman :D
Afiyet olsun bize :D
Akşam 21.30 da bitirdim yemegimi bu yüzden yemem herhalde artık geceleri yiyince rahatsız oluyor midem.
Olurŕ
Yapacak bir şey yok yiyeceksin ben anlamam :D
Köfte ekmek
Yanina da avakado limon baharatlarız yeriz olur
O ne alaka :D
Aklıma geldi köftenin yanina
Hem mis işte avakado😋
Xkdjfjjf
Yemez misin
Avokado ne alaka olduğunu anlayamadım :D
Aklıma geldi Allah Allah
Soruyu görünce istemsizce acıktım.
Buyur, söyle.
Herkesin öyle olduğuna eminim çowjdbfb
İskender
Olarrr 😍
Jdbshxnsjcnsjf çok erken cevaplıyorum soruyu ama sen söyle
Çok erken geldiğin için muhlama
Bu saatte kahvaltı ederdik herhalde. 😂
Günaydın. 😊
Gece sordum ama olsun menemen yiyelim
Ben şimdi gördüm. 😊Hem gece aparatif şeyler yerim. Öyle çorba veya katı bir yemek yemem. Meyve veya bisküvi, çubuk kraker yerdik gece olsa. 😂
Kuş musun ya onları yiyorsun :D
😂😂Böyle diyeceğini tahmin etmiştim. Gece yenen yemek sağlıksızdır. Sindirimi zor olur. Kilo yapar.
Ben de kilo yapmıyor senin yerine yerim merak etme
Bu saatte eskiden olsa kokoreç yerdim Ama şimdi asla yemem 😯
Neden şimdi asla yemezsin
Kiloma dikkat ediyorum çünkü
Resmime bak bana şimdi yemek soyleticeksin dışardan gece gece
Cağ kebabı :D
Görseli komple mideye indiresim geldi. dd
Tost yiyelim hadi
Güzel bir şey söyle. 😄
Ütü tost :D Beğendin umarım hanımefendi
Baya iyi, teşekkürler efenim. 😃
Canım çekti gidip bi tost yapayım. Bu tost neli acaba
Sucuklu kaşarlı ))
Söyle bakalım
Çöp şiş yeriz
Severim
Ben de severim
Yalnız seninle he bişey yenirr ya @secilsimsek
@SercanKurt 😁
Ama haksizsam haksizsin de @secilsimsek 😅 zaten hiç senin gibi öğrencim olmadığı için çok üzüldüm ya 🙄
@SercanKurt ben öğrenci değilim
Profil de meslek öğrenci yazıyordu da bnde öğretmen olunca insan bı iç çekti işte @secilsimsek 😅
@SercanKurt öğrenci olmaya çalışıyorum
Hımm sınavlara hazırlanıyoruz sanırım @secilsimsek yardımcı olabilecegim bişey varsa seve seve 😇 takiplesme imkanımız var mı acaba
Tavuk pilav turşu ayran üçlüsü ❤️
Çok güzel olurdu
Az önce yedim bana afiyet olsun 😂
Afiyet olsun hani bana peki :D
Adres bilgilerini özelden gönder ismarlayayim ayıp ediyorsun😊
Ben seninle yemek istiyorum :)
Çok incesin bu arada sağ ol :D
Teşekkür ederim 😊
Ricalar ))
Söyle bakalım 😀
Mantarlı pide yerdik :D
Kuşbaşılı daha güzel olur
Olmaz mı ))
Tam öğle zamanı soyle 😅
Pizza gömeriz :D
❤️ Olarrr
Sabah oldu ama söyle :D
Omlet
Dün bende tost yedim :)
Pardon bir konuda size fikir danisabilir miyim önemli bir konu
@Hissikablelvukuaa buyur
Xperim yetmiyor yazamıyorum
Rica etsem yazabilir misiniz
Rahatsız edici bir soru değil. Lutfen
Afiyet olsun
Ayvalık tostu ve köpüklü ayran
İyi giderdi
Söyle bakalım
Pide
Kuşbaşı kaşarlı olursa bana uyar
Nasıl istersen seçim senin yanına salata ve ayran
Kelle paça candırrrrrr 😎😎
Kanka onu sevmiyorum gel mercimek içelim yanında bol ekmek
Shshsh kanka oda olur birazda acı ve limon olursa, ama kelle paça da dene sen ev yapımındsn sysh
Acı ve limon atarız ayıpsın kanka yiyemem ya sağ ol cidjdjdj
Ahaha vejetaryen değilsen her türlü yersin bizim evde yapılan farklı shshs 😂 😂
Vejetaryen değilim ama sakatatlı şeyleri sevmiyorum :D
Güzelini yememişsindir canooo 😂
Hiç yemedim aga :D
Ondandır shshhs
Söyle bakalım
Ananas
Şaka şaka tantuni
Ananas bahalıı
Bir şey olmaz alırız
Tantuni daha iyi
Onu yiyeceğiz zaten
Afiyet olsun o zaman 😋
Afiyet olsun bize ))
Nee yerdik ammada ackmışım zaten
İskender yiyelim seninle anca doyarız
Ne yerdik
Hamburger
Off harika 😋
Bence de 😋
Söyle bacım
Sütlaç yerdik dayı oğlu
Haha😁😁
))
Söyle
Sucuklu kaşarlı tost
Bu saatte 😱
Saatlere takılmadığımı öğrendin sanıyordum
Asabi 🫣
Asabilik yapmadım be :D
Yaptın 😬
Yanlış anlama saatin gelmiş çjfjfjf
Sus be 😒
Ben susmam sen sus 🙄
🤝
Hocam ben bi döner alayım
Tam da gömme saati şu an ))
Ne yerdik
Ekler
severim
Ben de ))
Ne yerdik
Pasta
Çok tatli sevmem ama olur yeriz
Olur ))
Söyle bakalım?
Mercimek köftesi
Ahahhah süper olur
Söyleyin bakalm
Patates kızartması
Hiç hayır demem 🤗😂🙂
😋😅
Lahmacun
Gömerdik
Söyle dostum
Döner
Tavuk olsun 😋
Tavukçuyum ben de 😂
Gurme seni 😂😋
Aynen öyle kankam 🥳😂
Söyle bakalım
Adana
Hiç yemedim desem :) acı değilse eşlik ederim acıysa bakardım sadece muhtemelen ahhaha
Urfa yiyelim o zaman acısız olandan yani ))
Nasıl hiç yemedin ya
Valla yemedim hahaha dışarıda et yemem. Evde de adana urfa yapılmaz doğal olarak o memleketten olmadığımız için
O memleketten olmaya gerek yok ki babam mesela öğrendi yapabiliyor gel bize lksdfklds
:).
Söyle ama bence kesinlikle lahmacun
Lahmacun yiyelim hadi
Söyle
Fındık lahmacun
Ooo kaçıramam valla
Su tostu yiyim nolur
Tost yiyelim hadi
Tamam ne zaman yiyoruz
Ne zaman yemek istersin
Hemen
Kola olsun yanına
Olurrr
18.33 söyle ahshsh
18:37 Çiğ köfte
Doritoslu, bol acili¿
Hiç denemedim öyle yiyelim hadi
Söyle 😄
Baklava
En sevdiğim 😂😋
Nasıl da biliyorum :D
Zor olmasa gerek 😂
Zordu biraz :D
Söyle bakalim
Kiremitte köfte
Severim
Afiyet o zaman
Tamam söyle
Şinitzel
Olur.
Spagetti
En sevdiğim 🤭
Bak sen ))
Baktım 👀
👀
Söyle hakem
İzmir bombası yerdik
Söyle cjsnfnnf
Künefe
Söylee🥳
Kaşarlı sucuklu pide
Miss, yiyelim
Olur
Peki
Pastırmalı sucuklu yumurta
Yok:)) Bornova Stadının karşısındaki büfede kumru:))
Bak sen unutmamış beni :D Olur oraya da gideriz
O büfeyi çok seviyorum. İzmir kumrusunu en iyi onlar yapıyor bana göre ege üniversitesi kampüsüne giden yol üzerinde olduğu için de ne güzel:))
Seninle denemiş olurum artık :)
Söyle
Yumurtalı ekmek
Söyle
Çılbır
Nom nom nom💦
Afiyet olsun göm mideye
Teşekkürler 😇
Ricalar
Söyle bakalım 🤔
Ayvalık tostu yanına çay
Yakışır… 😁
Bence de :D
Tost güzel
Neli olsun
Kaşar domates
Olur
Olur.
Yoğurtlu tantuni
Daha önce hiç yemedim, merak ediyorum tadını.
Ben de denemedim ama güzeldir
Söyle aşko
Pişi
Başka bişi bulamadın mi 😂
En kral yiyeceği söylüyorum sana zevksiz misin :D
Kanki zevksiz değilim tabiki ama şu an hiç yiyesim gelmedi genelde öğleden sonra hoşuma gidiyor
Öğlen yeriz o zaman dostum ayıpsın
Tabiiiki
olur
Gözleme
Ne yerdik
Kısır
Bayilirimm
Hadi bakalım
Lavaş arası et döner
Ayvalık tostu çok güzel giderdi
2 Tane net gömerdim
Evet 2 yer 3 ü zorlardık 😂😂