Yeme & İçme Hemen yapabileceğim kolay bir yemek önerisi yapar mısınız? the_belansekerim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklıma gelmedi, annem de lahmacun ayırmamış bana zaten sinirliyim ahahaKolay ne yapabileceğim? Güncellemeler+1 yıl Kuru fasulye diyen arkadaş yap gönder knk Hemen yapabileceğim kolay bir yemek önerisi yapar mısınız? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
reyhseyn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Patates kavurması, noddle, sandviç aparatif şeyler olabilir 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kuru fasulye 1 1 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Sen yap getir Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Patates kavurması 1 5 Yorumla the_belansekerim +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla Dépaysement_ +1 yıl İnan ben de bilmiyom Yorumla the_belansekerim +1 yıl Bilmediğin şeyi neden öneriyon Allah'ım ya numune çekiyorum 😂😂 Yorumla Dépaysement_ +1 yıl Sjfkekfkskfkdkffm ben tester mıyım aşk olsun 😒 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Sen olmak istiyorsun ben napim aa Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Salçalı yumurta 1 4 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Ben kebap düşünüyordum knk Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Becerebilirsen mükemmel seçim Yorumla the_belansekerim +1 yıl Knk Urfalıyım basit iş üşendim sadece Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ooo kalk dobarlan Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme yat 0 28 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Açım diyorum olm Yorumla alpp3838 +1 yıl Aç yat Yorumla the_belansekerim +1 yıl Ya bi yol al Yorumla alpp3838 +1 yıl 😄😄😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Ye tabiki yaa... Güzel bir makarna yap 😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Ya da melemem olabilir... Bekar işi 😄 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Sağ ol ya Allah razı olsun Yorumla alpp3838 +1 yıl Kızdn değil mi 😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Açken ben ben değilim 😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Ne yaptın peki? Yorumla the_belansekerim +1 yıl şu an sinirliyim hiç dogunma bana Yorumla alpp3838 +1 yıl Dokunamam ki istesemde 😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Ne yaptın diyom Yorumla alpp3838 +1 yıl Kahvaltı hazırlayım mı sana Yorumla the_belansekerim +1 yıl İstesen bile olmaz neyse.Patetes rendeledim yumurta koydum üstüne kaşar rendeledim Bil bakalım ne yok ekmek Yorumla alpp3838 +1 yıl Et kavurabilirim yarım saatte hazır olur... Veya hazırda yemek var dolapta. Bezelye yapmıştım sever misin? Yorumla alpp3838 +1 yıl Yaaa😄 Yorumla alpp3838 +1 yıl Oldu mu şimdi ya... Ekmeksiz ne yapacan bakkal da kapandı? 😄 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Allah razı olsun kardeşim Teşekkür ederim Ben hallettimDolapta buzlukta ekmek var. Onu yerim bugünlük fırına gidemem bu saatte. Yorumla alpp3838 +1 yıl Komşu olsan buzlukta vardı benim yaa napsan ki Yorumla alpp3838 +1 yıl İyi bari 😊 Yorumla alpp3838 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla alpp3838 +1 yıl Bende balkonda oturuyorum akşamdan beri... Yalnız kimsede yok. Sana sardım napim yaa😄 Yorumla the_belansekerim +1 yıl Yok sen benim yerime yarın dışarı da bir çocuğa yemek veren azından sevap olur Yorumla the_belansekerim +1 yıl Sal beni abicim Engel atmama ramak kaldı. Yorumla alpp3838 +1 yıl Saldım abla saldım Yorumla alpp3838 +1 yıl İpin üstünde Yorumla the_belansekerim +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Patates kavurması, noddle, sandviç aparatif şeyler olabilir
Ekmek köftesi, kabak mücveri, patates mücveri.
Kuru fasulye
Sen yap getir
Patates kavurması
O nasıl oluyor
İnan ben de bilmiyom
Bilmediğin şeyi neden öneriyon Allah'ım ya numune çekiyorum 😂😂
Sjfkekfkskfkdkffm
ben tester mıyım aşk olsun 😒
Sen olmak istiyorsun ben napim aa
Salçalı yumurta
Ben kebap düşünüyordum knk
Becerebilirsen mükemmel seçim
Knk Urfalıyım basit iş üşendim sadece
Ooo kalk dobarlan
Makarna.
Yeme yat
Açım diyorum olm
Aç yat
Ya bi yol al
😄😄😄
Ye tabiki yaa... Güzel bir makarna yap 😄
Ya da melemem olabilir... Bekar işi 😄
Sağ ol ya Allah razı olsun
Kızdn değil mi 😄
Açken ben ben değilim 😄
Ne yaptın peki?
şu an sinirliyim hiç dogunma bana
Dokunamam ki istesemde 😄
Ne yaptın diyom
Kahvaltı hazırlayım mı sana
İstesen bile olmaz neyse.
Patetes rendeledim yumurta koydum üstüne kaşar rendeledim
Bil bakalım ne yok ekmek
Et kavurabilirim yarım saatte hazır olur... Veya hazırda yemek var dolapta. Bezelye yapmıştım sever misin?
Yaaa😄
Oldu mu şimdi ya... Ekmeksiz ne yapacan bakkal da kapandı? 😄
Allah razı olsun kardeşim
Teşekkür ederim
Ben hallettim
Dolapta buzlukta ekmek var. Onu yerim bugünlük fırına gidemem bu saatte.
Komşu olsan buzlukta vardı benim yaa napsan ki
İyi bari 😊
Afiyet olsun
Bende balkonda oturuyorum akşamdan beri... Yalnız kimsede yok. Sana sardım napim yaa😄
Yok sen benim yerime yarın dışarı da bir çocuğa yemek veren azından sevap olur
Sal beni abicim
Engel atmama ramak kaldı.
Saldım abla saldım
İpin üstünde
👍