Yeme & İçme Canım bir şeyler çekiyor bu saatte ne yenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Açım Güncellemeler+1 yıl Harbi açım arkadaşlar Canım bir şeyler çekiyor bu saatte ne yenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. bence noodle 0 0 Yorumla
PMB26 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Metabolizmana bağlı olarak her şey olabilir. Mesela patates kızartması üzerine biraz tereyağı kızarmış ekmek ve çay..Miss 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Tuzluysa ekmek arası peynir domates tatlıysa ekmek arası helva nutella 0 0 Yorumla
BanaFelsefeYapma Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bir elimde tatlı bir elimde telefon bu soruyla karşılaştım:Dallahtan ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum 0 0 Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yersen göbeğe gider öyle düşün ve yeme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl De git lo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
bence noodle
Metabolizmana bağlı olarak her şey olabilir. Mesela patates kızartması üzerine biraz tereyağı kızarmış ekmek ve çay..
Miss
Tuzluysa ekmek arası peynir domates tatlıysa ekmek arası helva nutella
Bir elimde tatlı bir elimde telefon bu soruyla karşılaştım:Dallahtan ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum
Yersen göbeğe gider öyle düşün ve yeme
De git lo
Bende acıktım
Tost veya makarna. Ya da ekmek arası ne bulursan
Batmanlı mısın sen 😂
Muz yeee
Bende var
benimde abla
tatlı yani bne dkfkf
Nerdesin
piskevit
Ne çekiyorr