Yeme & İçme En son ne zaman tavuk döner yediniz? mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Uzuuuun zamandır yemediğimi fark ettim. Şöyle Hatay usulü soslu bir tavuk döner çekti canım ya 🤤😅 En son ne zaman tavuk döner yediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dün yemiştim hatay 1 0 Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bende tavuk yemiyorum kaç gündür yarın bi öğlen keyfi yapayım 1 1 Yorumla mert12356 +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
lënglimoni Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En son yediğim zaman zehirlendim uzun zamandır yemiyorum korkuyorum 😂 1 2 Yorumla mert12356 +1 yıl Hahah geçmiş olsun 😅 Yorumla lënglimoni +1 yıl Thank you 😂 Yorumla
SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl SADECE TR'de yerim, Almanya'nin Hollanda'ninki les 1 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yemiyorum bayağıdır. Zaten yeni nesil dönerler ilgimi çekmiyor, sostan ibaret sadece. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmem Hatay usulü. 1 3 Yorumla mert12356 +1 yıl Nasıl ya Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Beğenmedim mert ya 🙄 Yorumla mert12356 +1 yıl Hmm iyi bakalımm Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bugün yedim... Yemeseydim çaltlardım sjsjs 1 2 Yorumla mert12356 +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Yemiyorum, fast food bana yasak. 1 5 Yorumla mert12356 +1 yıl Aa niye Alfia +1 yıl Sporcu karıyım, gelmez bana. Sağlıklı beslenmeliyim 8) mert12356 +1 yıl Vay vay vay karıya bak 😅 Alfia +1 yıl Eee tabisi, ne sandın 💁♀️ mert12356 +1 yıl Aferin sana 😅
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Yapma ama bunu ya 😿😿 1 6 Yorumla mert12356 +1 yıl Söyle söyle 😅 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yok demicem, canım çekmiyor 🥺🥺 Yorumla mert12356 +1 yıl Hahah iyi bakalım 😅😅 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Sabah erik şimdi de bu. Valla yatacak yerin yok söylim 🙄🙄 Yorumla mert12356 +1 yıl Ee verelim sana da dedim istemedin 😅 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Konuk at dedim ama dimi 😿 Yorumla
PilotBeyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 4 saat önce 😂 1 2 Yorumla mert12356 +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla PilotBeyyyy +1 yıl Eyvallah Yorumla
Mirzebey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 2,5 sene önce iyi ki bırakmışım kendim yapıyorum yani hazır yemiyorum 1 0 Yorumla
dogasuwelll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 gün önce sanırımBağımlısıyım biraz 2 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum ama geçen yemiştim. 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir hafta önce 🤭 1 4 Yorumla mert12356 +1 yıl Çok olmuş 😅 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Çok da aramız yoktur da arkadaşları kıramadım Yorumla mert12356 +1 yıl Ye ye iyidir 😅 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Afiyet olsun 😂 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Eti bıraktım 1 8 Yorumla mert12356 +1 yıl Nasıl ya Yorumla Irresistibleart +1 yıl Valla fotoya bakınca kokusu geldi midem bulandı en yakın zamanda da zehirlendim bana iyi gelmiyo beyaz et Yorumla mert12356 +1 yıl Sadece beyaz eti mi bıraktın Yorumla Irresistibleart +1 yıl Kırmızı ette yemem çok canım isterse mangalda Yorumla mert12356 +1 yıl Hmm ne yiyorsun sen peki 😅 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Et dışı her şey😄 Yorumla mert12356 +1 yıl Aklım almıyor 😅 Yorumla Irresistibleart +1 yıl Olur öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dün yemiştim hatay
Bende tavuk yemiyorum kaç gündür yarın bi öğlen keyfi yapayım
Afiyet olsun
En son yediğim zaman zehirlendim uzun zamandır yemiyorum korkuyorum 😂
Hahah geçmiş olsun 😅
Thank you 😂
SADECE TR'de yerim, Almanya'nin Hollanda'ninki les
Yemiyorum bayağıdır. Zaten yeni nesil dönerler ilgimi çekmiyor, sostan ibaret sadece.
Hiç sevmem Hatay usulü.
Nasıl ya
Beğenmedim mert ya 🙄
Hmm iyi bakalımm
Bugün yedim... Yemeseydim çaltlardım sjsjs
Afiyet olsun 😅
Teşekkür ederim
Yemiyorum, fast food bana yasak.
Aa niye
Sporcu karıyım, gelmez bana. Sağlıklı beslenmeliyim 8)
Vay vay vay karıya bak 😅
Eee tabisi, ne sandın 💁♀️
Aferin sana 😅
Yapma ama bunu ya 😿😿
Söyle söyle 😅
Yok demicem, canım çekmiyor 🥺🥺
Hahah iyi bakalım 😅😅
Sabah erik şimdi de bu. Valla yatacak yerin yok söylim 🙄🙄
Ee verelim sana da dedim istemedin 😅
Konuk at dedim ama dimi 😿
4 saat önce 😂
Afiyet olsun 😅
Eyvallah
2,5 sene önce iyi ki bırakmışım kendim yapıyorum yani hazır yemiyorum
2 gün önce sanırım
Bağımlısıyım biraz
Eylül'de yedim hiç de özlemedim
2 gün önce sjjss
İki gün önce falan
Hatırlamıyorum ama geçen yemiştim.
Bir hafta önce 🤭
Çok olmuş 😅
Çok da aramız yoktur da arkadaşları kıramadım
Ye ye iyidir 😅
Afiyet olsun 😂
Eti bıraktım
Nasıl ya
Valla fotoya bakınca kokusu geldi midem bulandı en yakın zamanda da zehirlendim bana iyi gelmiyo beyaz et
Sadece beyaz eti mi bıraktın
Kırmızı ette yemem çok canım isterse mangalda
Hmm ne yiyorsun sen peki 😅
Et dışı her şey😄
Aklım almıyor 😅
Olur öyle
Et döneri daha çok tercih ediyorum
Uzun zaman oldu
Çok oldu, sevmem…
Hatırlamıyorum
Bir hafta önce
3 gün önce