Yeme & İçme En son ne zaman börek yediniz? ve yediğiniz börek neliydi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhabalar En son ne zaman börek yediniz? ve yediğiniz börek neliydi hangi tür börek yediniz En son ne zaman börek yediniz? ve yediğiniz börek neliydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Uzun zaman oldu 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Geçen hafta su böreği ve ıspanaklı börek yedim 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Afiyet olsun canım 😊 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Sevglim geçen hafta geldiğinde yaptım ve yedik, ıspanaklı 1 0 Yorumla
Sakura_80 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Bu sabah ıspanaklı börek yedim 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Afiyet olsun canım 😊 Yorumla Sakura_80 +1 yıl Teşekkürler🙂 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 967 cevap paylaştı. Geçen hafta annem su böreği yapmıştı o zaman yedim 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. ucuz bakkal böregi yedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun zaman oldu
Geçen hafta su böreği ve ıspanaklı börek yedim
Afiyet olsun canım 😊
Sevglim geçen hafta geldiğinde yaptım ve yedik, ıspanaklı
Bu sabah ıspanaklı börek yedim
Afiyet olsun canım 😊
Teşekkürler🙂
Geçen hafta çökelekli börek yaptım
Geçen hafta annem su böreği yapmıştı o zaman yedim