Yeme & İçme En çok lahmacun mu seversiniz hamburger mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lahmacun Hamburger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok lahmacun mu seversiniz hamburger mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hamburger 0 0 Yorumla
EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Koy yesilligi arasina sık limonu üstüne Rulo şeklinde sar Aç yanına ayrani Ohhh mis 😅😅 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl lahmacun hem daha doyurucu hem de sağlıklı hamburgere göre 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Lehmacun tabi ki yanına soğan, tablacımsalata ayran üfff 0 0 Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lahmacun varken kim ne yapsın hamburgeri 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Omrumun sonuna dek yiyebilecegim bir yemek icad eden mezarinda rahat uyusun😂 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Benim lahmacun arasına 1,5 adana koyup yemişliğim var ne öküzüm ama sgzjxnskzmmzms Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Acılı lahmacun adamdır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yanınada ayran ve meze Yorumla emreJ +1 yıl Olur olur yeriz Yorumla Soran +1 yıl Bi gun bunu kendim yapicam Yorumla Soran +1 yıl Pizza yapmistim bunuda yapixam Yorumla emreJ +1 yıl Haber ver üzülürüm yoksa Yorumla Soran +1 yıl Ayıp ettin Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Lahmacun tabi ki. Bol isotlu olacak. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Lezzetini her lahmacuncu tutturamıyo ya cok kuru yapiyolar ya malzemesi az Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl İkiside değil yağlama severim 😬 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Onu denemedim hic Yorumla berkecan38 +1 yıl Kesin denemelisin o zaman bunlara bakmazsın bile Yorumla Soran +1 yıl Ayrı eve çıkınca deniycem Yorumla berkecan38 +1 yıl Şimdiden afiyet olsun keşke yorumunu bende duyabilsem denediğin zaman 😂 Yorumla
__-_ıIıAıIı_-__ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Pide 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da cok guzel ama ilk sirayi lahmacun hakediyo bence Yorumla __-_ıIıAıIı_-__ +1 yıl Yanında yayık ayran demi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Lahmacun tekler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Lahmacun sezen aksuysa hamburger ebru polattır Yorumla Oluştur +1 yıl Lahmacun Ronaldo'ysa, hamburger Sabri Sarıoğlu'dur Yorumla Soran +1 yıl Buda guzeldi bak Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl lahmacunnn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu evde yapıcam Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl yap yiyelimmm Yorumla Soran +1 yıl Yaparım Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl tamam güzel olacak lesinn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hamburger
Koy yesilligi arasina sık limonu üstüne
Rulo şeklinde sar
Aç yanına ayrani
Ohhh mis 😅😅
lahmacun
hem daha doyurucu hem de sağlıklı hamburgere göre
Lehmacun tabi ki yanına soğan, tablacımsalata ayran üfff
Lahmacun varken kim ne yapsın hamburgeri 😄
Omrumun sonuna dek yiyebilecegim bir yemek icad eden mezarinda rahat uyusun😂
Benim lahmacun arasına 1,5 adana koyup yemişliğim var ne öküzüm ama sgzjxnskzmmzms
Acılı lahmacun adamdır
Yanınada ayran ve meze
Olur olur yeriz
Bi gun bunu kendim yapicam
Pizza yapmistim bunuda yapixam
Haber ver üzülürüm yoksa
Ayıp ettin
Lahmacun tabi ki. Bol isotlu olacak.
Lezzetini her lahmacuncu tutturamıyo ya cok kuru yapiyolar ya malzemesi az
Lahmacun kro işi ya
Lahmacun çıtır çıtır harika olur
İkiside değil yağlama severim 😬