Yeme & İçme Günün menüsü nasıl beğendiniz mi? Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🤗🤗 Güncellemeler+1 yıl 🤗🤗🤗 Güncellemeler+1 yıl 🌞🌞🌞 Günün menüsü nasıl beğendiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. iyi bence 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Iyi afiyet olsun 1 1 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Evy Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl bakarken aç kaldım ALDKAGSOCOSLLAL 1 5 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Gel birlikte olsun 😊 Yorumla bsrtpl +1 yıl bunlar benim yiyeceğim ve içeceğim şeyler değil kidoymam yani ben bana tavuklu pilav, çiğköfte vs lazım anca Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Him anladim senin tarzin değil Sana da iskender ozaman Yorumla bsrtpl +1 yıl olabilir🤷🏻♀️ Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Afiyet olsun 😊 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çok sade ama benim tarzım değil afiyet olsun. 1 1 Yorumla Mertcan3499 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iyi bence
Yemek pişerken ağzım boş kalmasın diye ağzıma attıklarım
Iyi afiyet olsun
Evy
bakarken aç kaldım ALDKAGSOCOSLLAL
Gel birlikte olsun 😊
bunlar benim yiyeceğim ve içeceğim şeyler değil ki
doymam yani ben bana tavuklu pilav, çiğköfte vs lazım anca
Him anladim senin tarzin değil
Sana da iskender ozaman
olabilir🤷🏻♀️
Afiyet olsun 😊
Çok sade ama benim tarzım değil afiyet olsun.
Eyvallah
Afiyet olsun
Güzel.