Yeme & İçme Bugünün menüsü nasıl olmuş? Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İş arkadaşlarımla beraber sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyoruz. Bugün ton balıklı salata ve muzlu yulaflı pankekler yaptım. Sizce nasıl görünüyorlar? Bugünün menüsü nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmuş afiyet olsun 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkürler
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Krep mi mücver mi ne o? Mevzim salatası ton balıklı peynirli vesaire bayılırım. Hazırlayanım olsa hep bu şekilde beslenir şikayet de etmem. 1 3 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Muzlu yulaflı pankek.😌 Yorumla psychoparadıse +1 yıl Ohh afiyetler olsun. Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Besyocu89 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl güzel, harika olmuş takdir ediyorum böyle dikkat edenleriç 1 0 Yorumla
hilaloenerr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Afiyet olsuuunnn 😝💕 2 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkür ederim 😍 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Hafta sonu da iskender yemeğe gidersiniz 😀 1 2 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Ayda bir yerim en fazla. Dışardan yemeyi sevmiyorum. Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Hımm esnaf kan ağlayacak senin yüzünden😀 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Sağlıklı her şeye iyi bakarım eline sağlık 1 1 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Muhteşem, afiyet olsun. 1 2 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eller niye böyle daha yaşlı gösteriyorsun 1 4 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Avuç içleri Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Fotorğrafta öyle çıkmış kaseyi tuttuğum için. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
Ceceyyyyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Salataya bayiliiirirmmmm hele ki zenginleştirilmiş salataya dahada bayilirim mükemmel görünüyor her iki tarifte afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun 😇 1 2 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Ananas003 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Afiyet olsun... 1 4 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Ananas003 +1 yıl Ton balığı çok yakışıyor salatalara, ayrıca ton balıklı pizzaya bayılırım Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Ben de ton balıklı pizza hastasıyım🥰🥰 Yorumla Ananas003 +1 yıl Çok canım çekti 😋😋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olmuş afiyet olsun
Teşekkürler
Krep mi mücver mi ne o? Mevzim salatası ton balıklı peynirli vesaire bayılırım. Hazırlayanım olsa hep bu şekilde beslenir şikayet de etmem.
Muzlu yulaflı pankek.😌
Ohh afiyetler olsun.
Teşekkür ederim
güzel, harika olmuş takdir ediyorum böyle dikkat edenleriç
Afiyet olsuuunnn 😝💕
Teşekkür ederim 😍
Hafta sonu da iskender yemeğe gidersiniz 😀
Ayda bir yerim en fazla. Dışardan yemeyi sevmiyorum.
Hımm esnaf kan ağlayacak senin yüzünden😀
Sağlıklı her şeye iyi bakarım eline sağlık
Teşekkürler
Muhteşem, afiyet olsun.
Teşekkürler
Rica ederim
Eller niye böyle daha yaşlı gösteriyorsun
Nasıl yani
Avuç içleri
Fotorğrafta öyle çıkmış kaseyi tuttuğum için.
Anladım
Salataya bayiliiirirmmmm hele ki zenginleştirilmiş salataya dahada bayilirim mükemmel görünüyor her iki tarifte afiyet olsun :)
Afiyet olsun 😇
Teşekkürler
Rica ederim
Et yemeden sağlıklı beslenilmes
Güzel
Afiyet olsun...
Teşekkürler
Ton balığı çok yakışıyor salatalara, ayrıca ton balıklı pizzaya bayılırım
Ben de ton balıklı pizza hastasıyım🥰🥰
Çok canım çekti 😋😋
Güzel afiyet olsun 👌