Yeme & İçme İftar menüsü söyler misiniz? Bilmiremjsjdeijdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor acil lazım misafir çağıracagiz da? Güncellemeler+1 yıl Tatlı olarak peki İftar menüsü söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sarma pilav ayran çorbası kurufasulye pilavın yanına kavurma 1 19 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Çok iyi teşekkür ederim Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Tatlı olarak ne var Yorumla fenerlihüso +1 yıl Rica ederim genelde bizimkiler bu menüyü tercih ediyorlar gayet güzel oluyor Yorumla fenerlihüso +1 yıl Yemekten sonra baklava çayla birlikte bizde böyle Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Bu çok Ağır olur bence hafif bir tatlı önerebilir misin Yorumla fenerlihüso +1 yıl Güllaç olabilir Yorumla fenerlihüso +1 yıl Ama benim tercihim baklava Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Biraz kolay bir tatlı önerir misin 😅 çünkü haftada bir tatilimiz var Yorumla fenerlihüso +1 yıl Sutlaç Yorumla fenerlihüso +1 yıl Olur mu Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Sütlaç güzel de gugigj komik durur şerbetli tatlı kalburabastı düşünüyor annem sence uyar mı Yorumla fenerlihüso +1 yıl Olabilir ama Yorumla fenerlihüso +1 yıl Baklava benim vazgecilmezim Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Benimde bende çok severim Yorumla fenerlihüso +1 yıl Bo yüzden baklava verin ☺ Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Çok zahmetli ama jsjdjf Yorumla fenerlihüso +1 yıl Alabilirsiniz Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Güzel yapmıyorlae ki Yorumla fenerlihüso +1 yıl Yapan yerler var Yorumla
otch00 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Fırında tavuk, mercimek çorba, pilav, salata 1 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yarim saatte nasil yapcan 0 2 Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Şimdi değil heralde akıllım Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Pilav üstü kuzu ciğer coban salata cacık kemalpaşa tatlısı acısız şalgam suyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sarma pilav ayran çorbası kurufasulye pilavın yanına kavurma
Çok iyi teşekkür ederim
Tatlı olarak ne var
Rica ederim genelde bizimkiler bu menüyü tercih ediyorlar gayet güzel oluyor
Yemekten sonra baklava çayla birlikte bizde böyle
Bu çok Ağır olur bence hafif bir tatlı önerebilir misin
Güllaç olabilir
Ama benim tercihim baklava
Biraz kolay bir tatlı önerir misin 😅 çünkü haftada bir tatilimiz var
Sutlaç
Olur mu
Sütlaç güzel de gugigj komik durur şerbetli tatlı kalburabastı düşünüyor annem sence uyar mı
Olabilir ama
Baklava benim vazgecilmezim
Benimde bende çok severim
Bo yüzden baklava verin ☺
Çok zahmetli ama jsjdjf
Alabilirsiniz
Güzel yapmıyorlae ki
Yapan yerler var
Fırında tavuk, mercimek çorba, pilav, salata
Yarim saatte nasil yapcan
Şimdi değil heralde akıllım
Pilav üstü kuzu ciğer coban salata cacık kemalpaşa tatlısı acısız şalgam suyu