Yeme & İçme Bu geceki sahur menünüzde neler var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu geceki sahur menünüzde neler var? Güncellemeler+1 yıl Herkese afiyet olsun Allah kabul etsin. Bu geceki sahur menünüzde neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sigara kahve var 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Hiç bilmiyorum, nasipte ne varsa onu yerim, zaten yiyeceğim iki lokma bir şey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beyaz peynir, siyah zeytin, siyah çay, sarı yumurta. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol abla sanada afiyet olsun. Yorumla
Process34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tost yerim muhtemelen 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden afiyet olsun Allah kabul etsin Yorumla Process34 +1 yıl Teşekkür ederim sizede afiyet olsun Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yumurta var hep tavuklar bana çalışıyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sigara kahve var
Hiç bilmiyorum, nasipte ne varsa onu yerim, zaten yiyeceğim iki lokma bir şey
Beyaz peynir, siyah zeytin, siyah çay, sarı yumurta.
Sağol abla sanada afiyet olsun.
Tost yerim muhtemelen
Şimdiden afiyet olsun Allah kabul etsin
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun
Klasik kahvaltı
Yumurta var hep tavuklar bana çalışıyor
güzel bi menemen yanında da ayran
İki poğaça yedim hala acikmadim
Onu bi ısıtaydınız keşke
Sadece su