Yeme & İçme Sigara böreğinin yanına ne gider? minasoykan Takip Et Xper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İftara ezogelin çorbam var akşamdan da sigara böreği sardım onları kızartacağım başka ne yapabilirim çorba ve sigara böreğinin yanına ne gider? Sigara böreğinin yanına ne gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence kola gider 0 1 Yorumla minasoykan +1 yıl fare meselesinden sonra kola içmiyorum
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olmaz sade olur sigara böregi olur da altenatif olur sadece ayriyetten ben cok severim olsa da yesem ama nerde çorbanın yanına pilav yanina da tavuk veya nohut kuru fasulye köfte patates vs ne yaparsan artık ayva komposto çok güzel olur bak 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Patates salatası kısır çiğ köfte mercimek köftesi 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Elma komposto yap 🤔 yemek olarak da patatesli, bezelyeli, kıymalı yemek olsun 🤔 0 0 Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Sigara böreği aparatıf bir şey bir ana yemek yapabilirsin ve bu her şey olabilir 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Çay gider 0 2 Yorumla minasoykan +1 yıl çay sevmiyorum Yorumla Tuna8830 +1 yıl O zaman kahve Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence kola gider
fare meselesinden sonra kola içmiyorum
Olmaz sade olur sigara böregi olur da altenatif olur sadece ayriyetten ben cok severim olsa da yesem ama nerde çorbanın yanına pilav yanina da tavuk veya nohut kuru fasulye köfte patates vs ne yaparsan artık ayva komposto çok güzel olur bak
Patates salatası kısır çiğ köfte mercimek köftesi
Elma komposto yap 🤔 yemek olarak da patatesli, bezelyeli, kıymalı yemek olsun 🤔
Sigara böreği aparatıf bir şey bir ana yemek yapabilirsin ve bu her şey olabilir
Köfte, patates olabilir
Kahvaltilik cikartabilirsin.
Çay gider
çay sevmiyorum
O zaman kahve
Patates salatası
Çay kola
Ayran
Köfte
Çay😋