Yeme & İçme Sevdiceğinizin ailesi sizi iftara çağıracakmış giderken hangi tatlıyı götürmeyi planlıyorsunuz? Tartini Takip Et FenomenGuru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 sen nerden biliyorsun? Demeyin ben bilirim sjsjsjs Sevdiceğinizin ailesi sizi iftara çağıracakmış giderken hangi tatlıyı götürmeyi planlıyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendim yeterim. :D 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Ucuz bir tatlı götüreyim de zengin zannedip para harcamaktan kaçınmasınlar 🤣🤣 1 1 Yorumla Tartini +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Asel678899 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Öyle biri olsa iş bu kadar ciddi olsa o zmn traliçe ya da soğuk baklava yanınada ayran , kola 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sevdicek diye biri mevcut değil şu an 😃 Ama oldu diyelim, büyük ihtimalle götüreceğim tatlı baklava olurdu. 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Eskiden İstanbul'a her gittiğimde hafif olduğu için sütlü nuriye alırdım. 1 0 Yorumla
Waitingawoman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hafif bir tatlı tercih ederim sanırımSütlü bir şey 1 0 Yorumla
Bilmiremjsjdeijdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim yok ama olursa da ilerde kakaolu bir kek yapıp götürürüm 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ben gidiyorum ne gerek var ekstra tatlıya .. şeker komasına mı girsinler 🙄 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kendim tatlı yapıp götürürdüm belki, supangle yapardım. 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Benden daha tatlı bişiy bulamadım der kendimi ikram ederim jdjdmdm 1 0 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Ekleristandan ekler Çayın yanına güzel gider 😄 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Antep baklavası güllüoğlu götürmez isem beni dövsünler derdim fakat böyle bir tanışma mümkün değil 😃 1 0 Yorumla
Poetrist Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Yaz ise dondurma da ekle kış ise boza (sonuçta o da tatlı) şaka şaka. Dilber dudağı, duvalı tatlı olabilir (bir şeyleri çağrıştırması için. Sakın vezir parmağı götürme.(Ne bileyim çağrıştırır) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevdiceğim kim nişanlı mı sevgili mi eşin mi 0 2 Yorumla Tartini +1 yıl Hiç farketmez sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkeder bence Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Evde puding yapar götürürüm :D 1 4 Yorumla Tartini +1 yıl Çok değerli olur Yorumla emre00 +1 yıl Ben değerliyim puding çok mu Yorumla Tartini +1 yıl Demi 😂 Yorumla emre00 +1 yıl yani yani :D Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Büyük tulumba tatlısı ve soğuk baklava 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Kadayıf götürebilirim 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ramazana özel olduğu için güllaç götürürüm 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kızını götürcem ya yetmiyor mu 😃 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzel bir tatlı yapar onu götürürüm 😜😂 1 0 Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Kendimi😂😂😂 1 2 Yorumla Tartini +1 yıl 😂😂😂 Yorumla judebellingham +1 yıl Islak kek, triliçe , soğuk baklava vs. Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kendimi :D 2 3 Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Yemin ederim bunu görmeden yazdım biz seninle ruh eşiyiz yavrum nolur evlen benle nolur jxjdjdjdm 😘 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evlenek madem :D Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Yuppiiiiii 🥵💋 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. baklava götürürdüm 1 0 Yorumla
pinkgirl98 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl o oruç kabul olmaz 0 3 Yorumla Tartini +1 yıl Sebep? Yorumla pinkgirl98 +1 yıl sevgililik caiz değil Yorumla Tartini +1 yıl Ciddiye almıyorum o derece yani cahillik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kendim yeterim. :D
Ucuz bir tatlı götüreyim de zengin zannedip para harcamaktan kaçınmasınlar 🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂
Havuç Dilimi
Öyle biri olsa iş bu kadar ciddi olsa o zmn traliçe ya da soğuk baklava yanınada ayran , kola
Sevdicek diye biri mevcut değil şu an 😃 Ama oldu diyelim, büyük ihtimalle götüreceğim tatlı baklava olurdu.
Eskiden İstanbul'a her gittiğimde hafif olduğu için sütlü nuriye alırdım.
Hafif bir tatlı tercih ederim sanırım
Sütlü bir şey
Fıstıklı çukulatalı baklava candır 😀
Sevdiğim yok ama olursa da ilerde kakaolu bir kek yapıp götürürüm
Ben gidiyorum ne gerek var ekstra tatlıya .. şeker komasına mı girsinler 🙄
Kendim tatlı yapıp götürürdüm belki, supangle yapardım.
Benden daha tatlı bişiy bulamadım der kendimi ikram ederim jdjdmdm
Ekleristandan ekler
Çayın yanına güzel gider 😄
Antep baklavası güllüoğlu götürmez isem beni dövsünler derdim fakat böyle bir tanışma mümkün değil 😃
Yaz ise dondurma da ekle kış ise boza (sonuçta o da tatlı) şaka şaka. Dilber dudağı, duvalı tatlı olabilir (bir şeyleri çağrıştırması için. Sakın vezir parmağı götürme.(Ne bileyim çağrıştırır)
Sevdiceğim kim nişanlı mı sevgili mi eşin mi
Hiç farketmez sjsjs
Farkeder bence
Evde puding yapar götürürüm :D
Çok değerli olur
Ben değerliyim puding çok mu
Demi 😂
yani yani :D
Bilmiyorum olunca bakarız🙃🙃🙃
Güllaç tabikisiii götürürüm 🖤
Büyük tulumba tatlısı ve soğuk baklava
Baklava klasik işte
Öyle biri yok..
Kadayıf götürebilirim
Ramazana özel olduğu için güllaç götürürüm
Kızını götürcem ya yetmiyor mu 😃
Güzel bir tatlı yapar onu götürürüm 😜😂
Kendimi😂😂😂
😂😂😂
Islak kek, triliçe , soğuk baklava vs.
Karışık baklava türleri olur
Ne sevdiklerini öğrenir onu alırım.
Kendimi :D
Yemin ederim bunu görmeden yazdım biz seninle ruh eşiyiz yavrum nolur evlen benle nolur jxjdjdjdm 😘
Evlenek madem :D
Yuppiiiiii 🥵💋
Harıka gözüküyor
Kendimi?😅🤭🤭
baklava götürürdüm
Güllaç
Fıstıklı baklava
Tulumba
Soğuk baklava ;)
o oruç kabul olmaz
Sebep?
sevgililik caiz değil