Vallahi ben bugün bir sinirliydim Sabah kahvaltı yapmadım öğleden sonra bir kahve içtim Bence belli bir zaman sonra zararlı olabileceğini düşünüyorum en azından oruç tutarken bile sahur var dinimizin sünnet olarak emrettiği yani zararlı olmasaydı Rabbimiz böyle bir şey emretmezdi diye düşünüyorum. b
İlk gün kanında glikoz miktarı düşer ve glukagon hormonu devreye girer İkinci gün yemek gelmemesi halinde glukagon yetersiz gelir ve vücut depo karbonhidrat tüketmeye başlar. Üçüncü gün karbonhidrat deposu bitince yağları sindirmeye başlarsın ve kas kütlesinin yüzde 1i her gün kaybolmaya başlar. 4. günden sonra yaklaşık olarak 1 2 ay boyunca yağ yakımı devam eder. Yani 1 hafta açlıktan bir şey olmaz.
Gün içerisinde yemek hiç yemiyorum diyebilirim, evet sadece su ve çubuk kraker değil ama yakın şeyler. Halsizlik dışında bir etki görmüyorum, en azından şimdilik. İlerleyen zaman da muhtemelen sıkıntı çıkar. Devamlılık arz etmemeli.
Tabiki zararlı sağlığa zararlı en başta... Diyet yapacaksan bile bunu uzman kontrolünde yapmalısin bu şekilde çok sakıncalı boy ve kilon kaç bu arada sakıncası yoksa?
Hayır Allah korusun , normal beslemeye geçene kadar bunları yanından ayrıma , kahve yerine başka bitki çayı tercih et mümkünse passiflora melisa ve papatya
Kilo kaybından gidersin daha başka sorunlar da meydana çıkıp yağsız güreş yapar ama fazla aç kalmadan bir süre yemek yememek vücûit için sağlıklıdır. Güzel Allah oruca teşvik ediyorsa demek ki iyi bir şey olduğu için
6 gün su diyetine girmiştim sadece su içtim hiç bir şey yemedim bayağı kilo kaybı yaşadım ama zor dayandım ruh gibiydim bayılacak gibi oluyordum çok zor.
Vücudun gerekli olan mineral ve vitaminleri alması lazım. Çubuk kraker ile pek bunları alabileceğini sanmıyorum. Hiç yememekten ise her şeyden az yemek daha iyi
35 yaşında biri olarak, sitede yeme içme konusunda fenomen biri olarak sizce ne olur? Yani iştah yoksa doktora gidilir. Neler olacağını sizde biliyorsunuz gayet.
@Seray01 ne demek istedin ufacık beyninle akıl mı veriyorsun senden büyük bir kadına o bilmiyormu belki maneviyat açısından öylesine sorulmuş bir soru olamazmı bunu kayrayacak kadar aklın yokmu senin 0-13 yaşındaki çocuk gibi yazmışsın