Yeme & İçme Pirinç pilavı hangisiyle daha lezzetli? Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Pirinç pilavı hangisiyle daha güzel? Arpa şehriye mi, tel şehriye mi? Arpa şehriye Tel şehriye Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Pirinç pilavı hangisiyle daha lezzetli? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Her türlü severim ama arpa şehriye biraz daha iyi 😊 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İkisiyle de güzel ama arpa şehriye diyorum çünkü buna alışmışım 😂 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 38 , eic 83% 1 yıl Arpa şehriye ile yapıyorum ben tel şehriye ile güzel olmuyor bence 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Şehriyesiz daha çok seviyorum ama tel şehriye diyim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arpa şehriye ile daha lezzetli olduğunu düşünüyorum ben 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle arpa şehriye derim. Bir de nohut ve tavuk tabi ki. 😄 1 0 Yorumla
Fransızpanter Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Tel şehriyeyi hiç sevmem ağızda kıl gibi geliyo 1 0 Yorumla
Angelofdeathz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Ben uzerine limon sıkıp yiyorum midyeyi animsatiyor 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Arpa şehriye ama fazla kavrulmuş olmalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Her türlü severim ama arpa şehriye biraz daha iyi 😊
İkisiyle de güzel ama arpa şehriye diyorum çünkü buna alışmışım 😂
Arpa şehriye ile yapıyorum ben tel şehriye ile güzel olmuyor bence
Şehriyesiz daha çok seviyorum ama tel şehriye diyim
Arpa şehriye ile daha lezzetli olduğunu düşünüyorum ben
Kesinlikle arpa şehriye derim. Bir de nohut ve tavuk tabi ki. 😄
Tel şehriyeyi hiç sevmem ağızda kıl gibi geliyo
Ben uzerine limon sıkıp yiyorum midyeyi animsatiyor 🤣🤣🤣
Her ikisiylede olabilir