Yeme & İçme Kuru hamur mayası ile kek yapılabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evde sadece kuru hamur kabartma mayası var. Bu saatte gidip kabartma tozu da alamam. Bunu kullansam işe yarar mı? Güncellemeler+1 yıl Lanet olsun yaptım ve berbat oldu. Sakın yapmayın. Kuru hamur mayası ile kek yapılabilir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yoğurt yumurta kullan mayayı sıcak suda biraz eksit 10 dk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar su Yorumla mursel60 +1 yıl Yarım caybardagi Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Çok teşekkür ederim. Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl mayayla olmaz kabartma tozuyla aynı şey değil, evde karbonat varsa onu kullan. Maya olmaz hiç 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Toz karbonat varsa onunla yapabilirsin. Maya kullanma sakın, lütfen. 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Karbonat varsa kabartma tozu yerine kullanabilirsin maya keke kullanılmaz. 0 0 Yorumla
bebekgibiyimbebek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Karbonat var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla bebekgibiyimbebek +1 yıl Bence olmaz senin dediğin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yoğurt yumurta kullan mayayı sıcak suda biraz eksit 10 dk
Ne kadar su
Yarım caybardagi
Anladım. Çok teşekkür ederim.
mayayla olmaz kabartma tozuyla aynı şey değil, evde karbonat varsa onu kullan. Maya olmaz hiç
Toz karbonat varsa onunla yapabilirsin. Maya kullanma sakın, lütfen.
Karbonat varsa kabartma tozu yerine kullanabilirsin maya keke kullanılmaz.
Niye bilmiyorsun yaşın kaç
Karbonat var mı
Yok
Bence olmaz senin dediğin
Yapilir