Akşamdan yapıp sabah saklama kabıyla yanımıza alabileceğimiz, öğlen yemeği sonrası çayla birlikte yiyebileceğimiz ama yapımıda pratik tatlı önerileriniz var mı?

Akşamdan yapıp sabah saklama kabıyla yanımıza alabileceğimiz, öğlen yemeği sonrası çayla birlikte yiyebileceğimiz ama yapımıda pratik tatlı önerileriniz var mı?
Hem uzun süre taze kalabilen, hem de yapımı kolay olan tatlılardan birkaçı; kurabiye, kuru pasta veya kuru meyve içeren tatlılar olabilir. Ayrıca, dondurulmuş tatlılar da uzun süre taze kalabilir ve yapımı kolay olabilir.
Patates köftesi. Patatesleri haşlayıp ezip püre haline getir. tuz ve sevdiğin baharatlarla tat verdikten sonra içine iyice kıyılmış maydanoz ilave et. Avuç içini hafifçe yaglayip püreden dilediğin büyüklükte parçalar kopar şekil ver. Önce yumurtaya sonra da galeta ununa batır kızart. Mis. "Yumurtasiz da güzel oluyor yumurta sevmeyenler de yapabilir"
Hem uzun süre taze kalıp, kolay olan tatlılar kurabiye, sütlü tatlılar fakat üzeri streç film ile kapatırsa eğer yoksa kuruyor.
Kek.
Ya da herhangi bir sütlü tatlı bence sütlü tatlılar bekleyince daha da güzelleşiyor bana öyle geliyor 🙄
Cevap
5Cevap
Tiramisu kolay yapılıyor. Bisküvi tatlısıda kolay ve bekleyince daha lezzetli oluyor. Sadece bisküvileri bayatlayabilir.
Bence triliçe ya da sütlaç olabilir
Kek sigara böreği kurabiye
Ağlayan pasta
bu pastaya bayılıyorum.
Sutlac kazandibi filan
Brownie diyorum..
Sufle
Puding ba
Pasta sadece
Kurabiye çeşitleri
Puding
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?