Fırınım bozuldu. Fırın almayı düşünüyorum. Ama aklım airfry ‘da hangisini alsam bilemedim. Kimisi memnun olduğunu söylüyor. Kimisi güzel pişirmiyor diyor. Kararsız kaldım. Merak etmiyorda değilim airfry da istiyorum.

Fırınım bozuldu. Fırın almayı düşünüyorum. Ama aklım airfry ‘da hangisini alsam bilemedim. Kimisi memnun olduğunu söylüyor. Kimisi güzel pişirmiyor diyor. Kararsız kaldım. Merak etmiyorda değilim airfry da istiyorum.
Airfryer 'den memnun olan evet var fakat ben fırının yerini tutacağını düşünmüyorum. İkisi kıyaslanmaz bile bir evde fırın olması şart imkân varsa airfryer de alınabilir. Fırında büyük bir tepsi ile yemek ya da hamur işleri olur ama airfryerde porsiyonlar küçük olur diye düşünüyorum.
Arama çubuğunda "airfryer-büyük tehlike" yazıp sonuçları görün. Özellikle Ferda Yıldırım-YouTube kanalındaki uzman cevabını seyredin. Ben artık bir çılgınlığa dönmüş olan robot süpürge ve havalı fritöz modasına uyup almadım, iyi ki de almamışım. Onun yerine çok çok daha sağlıklı olan buharlı pişiricileri araştırın derim.
imkanın varsa ikisindende al, börek yapmak için fırın şart :)
Fırın daha mantıklı
Cevap
6Cevap
Airfry alabilirsin kesinlikle
Bence önce fırın alın sonra ihtiyaca göre airfryer de alırsınız
Bende aldım gerek yok aekadaşım fırın yerini tutmaz yemek ısıtma da iyi bide buz açma ve biber közleme de güzel
Fırının yerini tutmuyor. Bende ikisi de var. Hacim küçük börek vs gibi geniş yemekler yapılmıyor, bir tarafı pişse diğer tarafı çiğ kalabiliyor.
Bence alma. Ben aldim sadece patatws yapıyorum bazen de yemek isitiyorum
Airfry sanırım bir çok işi hallediyor. Fırın gereksiz.
Bence airfryer
airfryer boş bir heyecan boşa para harcama
Airfry al
Firin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?