Alışveriş & Hediyeler Airfryer almak mantıklı mı, fırından çok farkı var mı? Ezgican Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kararsızım sizce fırınım var airfryer da almak mantıklı mı Airfryer almak mantıklı mı, fırından çok farkı var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Airfryer almak mantıklı 0 0 Yorumla
cyllell26 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Airfryer iyi. Onların 15 litre fırın gibi olanı var. Ben gayet memnunum kullanıyorum 0 0 Yorumla
SonDokunuş Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Bende var benim için kullanışlı geliyo bana 0 0 Yorumla
Motorist00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 55% 1 yıl Alma müzelik eşya oluyor belli bi süre sonra gereksiz 0 0 Yorumla
Angelique_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Ben gereksiz buluyorum. Aynı şeyi fırında yapıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Airfryer almak mantıklı
Airfryer iyi. Onların 15 litre fırın gibi olanı var. Ben gayet memnunum kullanıyorum
Bende var benim için kullanışlı geliyo bana
Alma müzelik eşya oluyor belli bi süre sonra gereksiz
Çok mantıksız
Herseyin tadını bozuyor
Ben gereksiz buluyorum. Aynı şeyi fırında yapıyor.
Boşuna para verme