Yeme & İçme Bu malzemelerle ne yemeği yapmalıyım? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evde mantar, tavuk, makarna, krema vs var. Akşama bu malzemelerle yemek yapmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Güncellemeler+1 yıl Birde süt var Güncellemeler+1 yıl Laaannnn hepiniz birbirinizden çalmayın fikirleri Bu malzemelerle ne yemeği yapmalıyım? Cevapla Öneri Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Soru detayını okuyunca direkt aklıma kremalı mantarlı makarna geldi. Hem lezzetlide olur bence. 0 0 Yorumla
Larkzkaoon Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mantarlı kremalılı makarna ve fırında soslu tavuk yemeği yapabilirsin 0 2 Yorumla Larkzkaoon +1 yıl Sende hiç bişey beğenmiyorsan koca da begenmezsin sen Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl He onu da beğenmiyorum sdxfcgbhnsdhv Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Mantarlı kremalı tavuk sote yanına tereyaglı makarna 1 0 Yorumla
Deniz078 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Tavuklu Mantarlı Sote yap ayrı yerde. Onu Makarna ile karıştır. Tabii Rus salatası yap Tavukla Mantarı karıştır en son Rus salatası içine ekle. Makarna nın içine ekle bu karışımı lezzetli olur. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kaç kişilik olacak yemek 0 1 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl 3 kişi Yorumla
Candan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kremalı mantarlı tavuk sote yap işte 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Onu zaten biliyorum başka var mı değişik yeni bir şey arıyorum Yorumla Candan3434 +1 yıl Yemek sayfalarına bak Yorumla
yagmurakyildiz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kremalı mantarlı makarna 0 2 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Onu zaten biliyorum. Başka var mı Yorumla yagmurakyildiz +1 yıl Elindeki malzemelerle anca bu olur bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soru detayını okuyunca direkt aklıma kremalı mantarlı makarna geldi. Hem lezzetlide olur bence.
Mantarlı kremalılı makarna ve fırında soslu tavuk yemeği yapabilirsin
Sende hiç bişey beğenmiyorsan koca da begenmezsin sen
He onu da beğenmiyorum sdxfcgbhnsdhv
Mantarlı kremalı tavuk sote yanına tereyaglı makarna
Tavuklu Mantarlı Sote yap ayrı yerde. Onu Makarna ile karıştır. Tabii Rus salatası yap Tavukla Mantarı karıştır en son Rus salatası içine ekle. Makarna nın içine ekle bu karışımı lezzetli olur.
Kaç kişilik olacak yemek
3 kişi
Kremalı mantarlı tavuk sote yap işte
Onu zaten biliyorum başka var mı değişik yeni bir şey arıyorum
Yemek sayfalarına bak
Kremalı mantarlı makarna
Onu zaten biliyorum. Başka var mı
Elindeki malzemelerle anca bu olur bence
Mantarlı tavuk olur işte
Kremalı mantar tavuk ve makarna