Birkaç meyveden oluşan yoğurt mu, hızlıca hamurunu hazırlayıp fırına attığın bir kek mi? Ya da daha farklı birşeyler mi yaparsın? 🤗

Birkaç meyveden oluşan yoğurt mu, hızlıca hamurunu hazırlayıp fırına attığın bir kek mi? Ya da daha farklı birşeyler mi yaparsın? 🤗
En hızlı pratik değil belki ama brownie yaparım. Ama şekersiz bişey yapıcaksam süzme yoğurt üzerine tahin ya da fıstık ezmesi, hurma biraz badem tatlı isteğimi fazlasıyla karşılar.
Cevap
13Cevap
Triliçe tatlısı diyeceğim ama kendim yapamadığım için hazır yoksa bitter çikolata tercih ederim oda diyette değilsem.
Ben mutfağa gırmek yerıne aburcubur alıyorum agresıf... Eti hoşbeş, caramio, albeni falan..
En güzelini sen yapıyorsun reis :))
Thanks
Hazırlamıyorum aslında, yazdan yaptığım incir kurusu, dut kurusu falan yerim ya da bitter çikolata.
Hazırda bulunan çikolata o da olmazsa tahin bal. Dhaa da yetmezse tencerede 10 dkda sufle. Bu daha nadir. Her zaman malzeme olmuyor
En iyi yaptığım bir tatlı var oda kek
Zaten başkada bir şeye cesaret edemiyorum sonrada insanlar zehirlerim mazallah 😂😂😂
Kriz geldiyse tatlı ne varsa atarım ağzıma hazırlamaya uğraşmam ama canım istediyse üşenmem oturur canım ne çektiyse yaparım
Bugünde hep zor sormuşsun
En hızlı tatlımı olur 😂
Puding diyorum hocam.
Yoğurt üzerine fişne reçeli. Tembel işi evet. Seviyom, hem de çok.
O kadar bekleyemem hemen çikolata yerim.. 😅
En hızlı hazırladığım bile üç dört saati buluyo ya🥲
Çikolatalı puding ve üstüne Vanilya sosu öfffff
Ülker çokoprens ne işe yarıyor? İşte buna.
hazırlamıyorum, çikolata alır yerim
İrmik ve un helvası bazen puding bazen kek
Sicak sutlu cikolata
Puding en kolayı en güzeli
Şok marketten alınmış 18 liralık sütlaçımsı
Sufle
Bildiğimiz sufle değil mi?
Tatlı tuzlu vs aram yoktur
Sufle..
Nutella
Cikolataaa
Krem şanti bisküvi dolaba at