Çift hazneli olanlar küçük gibi geldi bana, sizce tek hazneli mi, çift hazneli mi daha kullanışlı oluyor?

Çift hazneli olanlar küçük gibi geldi bana, sizce tek hazneli mi, çift hazneli mi daha kullanışlı oluyor?
Airfry hiç kullanmadım ama çevremde tecrübe edenler var onlardan duyduğum kadarıyla çift hazneli olanlar senin de dediğin gibi haznesi küçük oluyor. Tek hazneli olanlar daha memnun olduklarını biliyorum.
Ben bunu kullanıyorum. Multivarka (Çok amaçlı pişirici) diye geçiyor. İçerisinde yoğurt, ekmek, çorba, kek, pasta, buharda pişirme, kızartma, haşlama, pilav her şey yapılıyor. En sevdiğim özelliğide planlı pişirmesi. Mesela sabah malzemelerini koyuyorum kapağını kapatıyorum, akşam saat 8de evde oluyorsam saatini kuruyorum. O kendisi ben eve gelmeden pişirmeye başlıyor, eve geldiğimde sıcak yemek hazır oluyor.
Bende bunu geçenlerde gördüm. Merak etmiştim doğrusu yorumun için teşekkürler. Saatli olması evet güzelmiş.
Bende teşekkür ederim.
Alsam tek hazneli olanı alırdım. Kullananlar tek hazneli olanı öneriyor çevremde.
Cevap
2Cevap
Aynı anda iki farklı yemek yapmaya gerek yok, popo kadar makine ile.
Cift haznrli bence cunku mesela tavuk gogusu gibi seyler pisiyo ve ust uste gelmemesi gereken seyker de pisiyo olabilir oyle oldugunda birisi yerken iteki bakiyo
Çift haneli daha kullanışlı
ikiside degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?