Yeme & İçme Tavuğun en sevdiğiniz hali hangisi? Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor #Tartini✓🧡 Fırında kızarmış hali... Güncellemeler+1 yıl Süper soru ✓🧡 teşekkürler @canerozkum Tavuğun en sevdiğiniz hali hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kızarmış şekilde severim ben 1 3 Yorumla Tartini +1 yıl Afiyet olsun bebiş u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim abla 🙏🥰 Tartini +1 yıl Rica ederim ablacım 🥰
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl air fryer'da yağtığım hali... yağsız ve kesinlikle kurumuyor aşırı başarılıfırının pabucu dama atıldı 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl En güzeli fırında patatesli hali bence görselde olduğu gibi 1 0 Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl fırında güzel fişerse ve güzel soslanırsa efso oluyor. 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl "Toprak altında bütün tavuk pişirme yöntemi ile olanı 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fırında ve doldurulmuş hali.Bkz. Fırında Tavuk Dolması 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Demir döküm tavada harlı ateşte baharatlı yaptığım şeklinde seviyorum bir de KFC tarzı çıtır tavuk şeklinde 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tavuktan biktık valla döner olsun 3 9 Yorumla Tartini +1 yıl Bıkmam ben tavuk seviyorum dönerin yeri ayrı Yorumla Limpos +1 yıl Biz gibi gunde 2 ogun ye bikarsın Yorumla Tartini +1 yıl Spor mu yapıyorsun ondan mı 2 öğün protein Yorumla Limpos +1 yıl Yok cevrede başka yemej cıkartan yer yok Yorumla Tartini +1 yıl Mecbur tavuk seçenek yok tam bana göre Yorumla Limpos +1 yıl Ahaha kebapcı aç seninle anlasalım Yorumla Tartini +1 yıl Kebapçı açmak kim ben kim sjsjs Yorumla Limpos +1 yıl Deme öyle sjajs Yorumla Tartini +1 yıl sjsjs Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Marine sekilde firina sürmek. Ama Kanat mangal ayri bir tat verir. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tavuğun en çok kanat halini seviyorum, onu da kızartılm olarak severim. 0 1 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Kızartılmış
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben horoz eti seviyorum tavuktan hoşlanmıyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. fırında kızarmış hali 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. kesinlikle soslu fırında 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fırında ve tavada kızartılmış seviyorumm 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bu hali 1 1 Yorumla Tartini +1 yıl Bu hali en güzeli Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Fırın ve yahni şekli 1 5 Yorumla Tartini +1 yıl Yahni çok lezzetli oluyor Yorumla u KasiKesh +1 yıl Evet haşlama her sebze olacak içinde Yorumla Tartini +1 yıl Aynen güzel oluyor afiyet olsun. Yorumla u KasiKesh +1 yıl Sanada afiyet olsun 😊 Yorumla Tartini +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tavuk Kanat 1 5 Yorumla Tartini +1 yıl Mangalda efso Yorumla emre00 +1 yıl Çok severim :D Yorumla Tartini +1 yıl Aslında ben kanatta çok et olmuyor ya ön yargım vardı mangalda bir yaptık o günden sonra bayılıyorum Yorumla emre00 +1 yıl Eti yok ama lezzeti var Yorumla Tartini +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
TarantulaTuçiş Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mangal harici tırt 1 1 Yorumla Dorukkhn +1 yıl Aynen öyle valla 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kızarmış şekilde severim ben
Afiyet olsun bebiş
Teşekkür ederim abla 🙏🥰
Rica ederim ablacım 🥰
air fryer'da yağtığım hali... yağsız ve kesinlikle kurumuyor aşırı başarılı
fırının pabucu dama atıldı
En güzeli fırında patatesli hali bence görselde olduğu gibi
fırında güzel fişerse ve güzel soslanırsa efso oluyor.
"Toprak altında bütün tavuk pişirme yöntemi ile olanı
Fırında ve doldurulmuş hali.
Bkz. Fırında Tavuk Dolması
şu halidir en lezzetlisi :D
Demir döküm tavada harlı ateşte baharatlı yaptığım şeklinde seviyorum bir de KFC tarzı çıtır tavuk şeklinde
Tavuktan biktık valla döner olsun
Bıkmam ben tavuk seviyorum dönerin yeri ayrı
Biz gibi gunde 2 ogun ye bikarsın
Spor mu yapıyorsun ondan mı 2 öğün protein
Yok cevrede başka yemej cıkartan yer yok
Mecbur tavuk seçenek yok tam bana göre
Ahaha kebapcı aç seninle anlasalım
Kebapçı açmak kim ben kim sjsjs
Deme öyle sjajs
sjsjs
Marine sekilde firina sürmek. Ama Kanat mangal ayri bir tat verir.
Tavuğun en çok kanat halini seviyorum, onu da kızartılm olarak severim.
Kızartılmış
Ben horoz eti seviyorum tavuktan hoşlanmıyorum.
fırında kızarmış hali
Bayılırım resimde ki hali en güzeli.
Nefes alsin yeter
Izgara kanat veya kanat ızgara 😃😃
kesinlikle soslu fırında
çıtır tavuk en güzeli
Bahcede civcivleriyle gezen hali.
Izgara en güzeli yoksa fırın tabii ki …
Fırında ve tavada kızartılmış seviyorumm
Bu hali
Bu hali en güzeli
Gezmeye başladığı halleri çok tatlı..
Mangalda tavuk
Bi resim vardı atamadım burdan
Fırın ve yahni şekli
Yahni çok lezzetli oluyor
Evet haşlama her sebze olacak içinde
Aynen güzel oluyor afiyet olsun.
Sanada afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim
Şinitzel halini severim.
Fırında severim güzel olur 🥰
Tavuk Kanat
Mangalda efso
Çok severim :D
Aslında ben kanatta çok et olmuyor ya ön yargım vardı mangalda bir yaptık o günden sonra bayılıyorum
Eti yok ama lezzeti var
Kesinlikle öyle
Kızarmış hali 😋
Soslu kızarmış
Yemeği..
Mangal
Mangalda...
Tam bu hali
Haşlanmış tavuk diyebilirm
Mangaldaki hali
Abla ama cidden bana yapilmaz bu ya açıııım
Her haline aşığım