Airfryer ile klasik elektrikli fırınlarda aynı yemekler pişirildi, harcanan enerji karşılaştırıldı. Airfryer enerji konusunda yarı yarıya daha az enerji harcadı. Sen yemeklerini pişirirken hangisini tercih ediyorsun?

Airfryer ile klasik elektrikli fırınlarda aynı yemekler pişirildi, harcanan enerji karşılaştırıldı. Airfryer enerji konusunda yarı yarıya daha az enerji harcadı. Sen yemeklerini pişirirken hangisini tercih ediyorsun?
Fırın ile Airfryer i karşılaştırdığım zaman fırından daha hızlı bir şekilde pişiriyor daha az yağ ile patates patlıcan biber kızartıyor sağlık açısından ve enerji açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum
Yemek dediğin yağı hissettirecek. Airfyer şeyi bu konuda iyi değil bence. O yağın kokusunu alacağım ki yemeğe yemek dicem. Mesela geçen gün annem bir tabak sigara böreği yaptı makinada. 5 tane yedim yemedim, onları dolapta bekletti. Biraz gün geçtikten sonra onları kuzinede yağladı. Gece yemeğe kalktığımda 10 tane varaa 2’si kalmıştı dospdllclv işte fark bu
Cevap
2Cevap
Fırında pişirmeyi tercih ediyorum. Airfryer henüz almadım.
elektrikli fırınlar
Gerçekten ayferde pişirmek daha ekonomik oluyor. Hem hızlı pişiriyor hem de daha az elektrik harcıyor. Sık sık ayfer kullanıyorum
Hazır söylemek ya da ana yemeği.
Air falan bilmem ben yemek tencerede pişer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?