Evde kızarmış tavuk yapmak istiyorum ama parça tavuk alacsm örnek kanattan daha büyük parçalarına alacam evde ben mangal ediyorum elektirkli tavada ama kuzey ıs istiyorum fırında olur mu fotona koysak ters düz çevirip mi kızartmak gerek tek taraf olmaz demi
Ben profesyonel binici değilim beş kez deneyimleme imkanım oldu bu da zaten tek başına çıkmak için yeterli değil. Türklerin tarihinde atlar çok önemli her zaman asil bulduğum hayvan oldular. Çok keyifli deneyimlemesi kesinlikle öneririm.
Nsjsjsjsjs ben ek bilgi vereceksin sandım pardon. At sırtında savaşmış ve bu sayede önemli savaşları kazanmışız bizim için bir sembol kesinlikle en azından benim bakış açım böyle 🤷♀️🙏
Eskiden öyle imis ama Şu an cok değeri kalmadı köylerde göremiyorum meydanda 1-2 tane var insanları yolculuk taşıyor para İle buraya şehri dolaşıyor bazen sünnet düğünlerinde sünnet cocugun gezdiriyor
Deneyeceğim bakalım 180 derede iyi mi gerçi bizim Fırın iyi değil alt ğst acayı fotonu üst katına koyup kızarsın demi tavuk parçaları kanattan daha büyük inşallah güzel olur
Şu an etmem 10-15 gün sonra 20 Ocak gibi olabilir. Sos almam ya sade olabilir sos nerde satılıyor tavukçu da öi sade edem de beğenirsem sos bakarm marketlerde var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bunu yap baya iyi
https://yemek.com/amp/tarif/tavuk-kulbasti/
Teşekkürler
Fırında kendi yağında güzelce pişiyor. Arkalı önlü pişir. Hazırlarken tavuk baharatı ve tuz kullanmayı unutma.
Baharatsız düşünüyordum ilk denemede sonra baharat ederim sağol
Rica ederim.
Dedektif sende iyi araştırıyorsun 🤠
Evde yapıyorum. Kolay. Tavuğun belirli yerlerini temizleyip baharatlayıp pişiriyorum.
Sadece kanat alsan daha mantıklı. Hem daha hızlı ve daha çıtır oluyo.
Yok onlar cok pahalı benim alacam tavuk erin kilosu 17₺
Benim boğaz uğruna bulduğum çözümler olur gibi sjdjsjdjs soru nedense çok şirin geldi
O zaman gel beraber kızartalım tavukları
https://youtu.be/O9Jhw-7TqRg?si=lVtI4Y1I3OAQLBh5
Tavukları pişirmişem hacıyıda çarşıya göndermişem 🤠
Hahahaha tavukları da aldım geldim
🤠 🤠 hadi yiyelim 🤠
Adın neydi senin
Zeynep
Giyinme tarzın değişik profilde
Ben başlı başına değişiğim. Binicilik için bu şekilde giyindim zaten bariz belli
Anladım binici at mı eğlenceli mi ben hiç binmedim burada at çiftliği var da binmedim
Ben profesyonel binici değilim beş kez deneyimleme imkanım oldu bu da zaten tek başına çıkmak için yeterli değil. Türklerin tarihinde atlar çok önemli her zaman asil bulduğum hayvan oldular. Çok keyifli deneyimlemesi kesinlikle öneririm.
Az tarih çalışıyordum da dur ona bulup sana atayım o bilgiyi
Türkün Kanadı olan savaş aradı AT Yazıyor at önemli
Evet gerçekten önemli merakla bekliyorum bilgiyi
Yazdım ya yorumla 🙃
Türkün kanadı savaş aracı önemli bir yer alam arac at dır 🐴 önemli bir savaş aradı imiş
Nsjsjsjsjs ben ek bilgi vereceksin sandım pardon. At sırtında savaşmış ve bu sayede önemli savaşları kazanmışız bizim için bir sembol kesinlikle en azından benim bakış açım böyle 🤷♀️🙏
Eskiden öyle imis ama Şu an cok değeri kalmadı köylerde göremiyorum meydanda 1-2 tane var insanları yolculuk taşıyor para İle buraya şehri dolaşıyor bazen sünnet düğünlerinde sünnet cocugun gezdiriyor
Bir devir değişti çok normal😅 belki ben çok gördüğüm için bilmem ama hevesli çok.
Fırında yapılır tabiki
Deneyeceğim bakalım 180 derede iyi mi gerçi bizim Fırın iyi değil alt ğst acayı fotonu üst katına koyup kızarsın demi tavuk parçaları kanattan daha büyük inşallah güzel olur
180derece iyi hatta tavuk için hazır sosta satılıyor varsa iyi olur şimdi mi yapıcaksın
Şu an etmem 10-15 gün sonra 20 Ocak gibi olabilir. Sos almam ya sade olabilir sos nerde satılıyor tavukçu da öi sade edem de beğenirsem sos bakarm marketlerde var mı
Profiline baktım güzel sorular sormuşsun sinemaya gitmek Den tut her şeye
Marketlerde tavukçuda satılır
Teşekkür ederim ☺️
Bu a101 BİM gibi yerlerde var mı
Bilmiyorum
TM sağol 🙃
😊
Yapılır çokta güzel oluyor