Arkadaşlar diyetteyim ve akşama köfte yapmak istiyorum ama yanına dengeleyici ve doyurucu neler yapılabilir bilemedim. Marul salatası vs başka neler olabilir.
Hem benim diyetime uygun hem de yemek seçen babam için bir şeyler olursa memnun olurum.🌸🌸
Arkadaşlar diyetteyim ve akşama köfte yapmak istiyorum ama yanına dengeleyici ve doyurucu neler yapılabilir bilemedim. Marul salatası vs başka neler olabilir.
Hem benim diyetime uygun hem de yemek seçen babam için bir şeyler olursa memnun olurum.🌸🌸
Köftenin diyeti mi olur. Şöyle bir ekmek arası köfte domates mangalda kızarmış biber kuru soğan marul ketçap mayonez pul biber oh miss. Üstüne bir de künefe tatlısı yanında çay... 😋
Cevap
6Cevap
Yoğurtlu sarımsaklı brokoli ya da lahana salatası olabilir. Yanında az yağla yapılmış bulgur pilavı ekleyebilirsin. Başlangıç olarak çorba olabilir.
En uygunu bol yeşillikli güzel bir salata olur. Bunun haricinde köfte yanına verebileceğim tavsiyeler diyetin anasını ağlatabilir :))
Teşekkürler, çorba vs olur mu? Benim için sorun değil ama köfte sayısı az olduğu için babayı doyurmayabilir vmvmvvmvm
Olur tabi ki. Hemde çok güzel olur. Biz erkekler biraz zor doyuyoruz 😂
Bulgur pilavı, çorba , patates salatası vs olabilir
Patates püresi köftenin yanına çok yakışıyor veya pilav.
Köfte yanına, buharda sebze ve bir çay bardağını geçmeyecek şekilde piyaz ekleyebilirsin.
Kofte yagsiz ya da cok az yagli olcak dana eti olsun
Karnabahar köftesi aşırı güzel
salata olabilir
Kolestrolü Dengeleyecek yiyecekler
Nane roka tere iyi ilur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?