Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Dönence bu akşam ekrana gelecek. Başrollerini Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı diziyi merakla bekliyorum. Siz de izleyecek misiniz?

Kanal D'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Dönence bu akşam ekrana gelecek. Başrollerini Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın paylaştığı diziyi merakla bekliyorum. Siz de izleyecek misiniz?

Ben tv'lerde dizilere karşıyım aslında. Ama bu film için aşağıda yapılan yorumlara hak vermiyorum. Her film gibi klişe, konusu aynı falan diyorlar. Filmin ilk bölümünü izledim filmde otizm'li çocukların konusu işleniyor. Onlara kriz anında ne yapılması gerektiğini, onların özel olduğunu, onlarında toplumda olması gerektiğini ilmek ilmek işlemişler. Ne bekliyordunuz? Vurdu kırdı yok, mafya vari konu yok, sürekli aynı oyuncu kadrosu yok. Daha ne istiyorsunuz? Bilgilendirici, yeni nesil filmler hoşunuza gitmiyor mu?
Güzelim Barış Manço şarksınından esinlenmiş dizinin afişine bak! İki erkek arasında kalmış kaşmer kız. Her değeri satılığa çıkardık, şimdiden iğrenç olduğu belli.
Cevap
23Cevap
Hayır izlemeyeceğim
Evt izlicem benim memleketimde başlıyor dizi İzmir bakalım nasıl olcak begencek miyim güzel mi acaba dizi
Televizyon dizilerini sadece halkın bakış açılarını başka yöne çekip hayatı toz pembe gösterme olduğu kanatindeyim ve izlemem
Az önce biraz izledim de çok sıradan, klişe, sıkıcı 💤
Belki gece youtube’da yayınlanırsa bi göz atarım. Klasik yaz dizisi senaryosu sezersem mortingen 😃
Fragman bile bende farklı duygular uyandırmadı. İzlemeyi düşünmüyorum vazgeçtim. Beni böyle senaryolar çekmiyor işte, kimsenin aklına gelmeyecek farklı işleri seviyorum ne kadar saçma sapan senaryo olsa bile. Bu yüzden yabancı dizilere daha çok yöneliyorum çünkü adamlar yaratıcılık ve özgünlükle yapıyorlar işlerini
Yabancı diziler diye bir genelleme yapmak da yanlış olur kendi açımdan, ortaya çıkarılmış sağlam Türk projeleri de var
Klasik yaz dizisi hepsi aynı o yüzden izlemeyeceğim
Aaa Sümmeyye aşkım varmışşş 😍❤️ ama tv izlemeyi düşünmüyorum 😄
İzlemem, iki erkek oyuncuyu da sevmiyorum.
Evet izleyeceğim. Merak ediyordum umarım iyi bir konusu vardır
Hayır. Bu fotoğraf bile izlememek için basit bir neden
Merakla mı bekliyorsun? Neyi merak ediyon mk şu fotoğraftan hikaye anlaşılıyor zaten. Kız sağdaki oğlana veriyor ama aklı soldakinde. Klasik aşk üçgeni işte neyini merak ediyon
İzleyeceğimi sanmıyorum. Yaz dizilerini pek sevmem.
@Venetor Türk dizileri gibiyse sarmaz
Hiçbir şekilde dönüp bakmayacağım saçmalıklardan biri sadece...
Yaz dizisi ya kesin bir kız iki erkek arasında kalır falan filan. Kusmak istemiyorum izlemeyeceğim.
Yine aynı şeyler yahu
standart olarak izlemiyorum
izlicemmm bu aksam baslicam ins
Hayır hiç ilgimi çekmiyor
Hayır tr dizisi izlemiyorum
Sınavlarım olmasa izlerdim
Dizi ilgi çekici gelmedi izlemem sanırım
Başka saçma bir dizi daha izlemem as
Klasik amerikan dizilerinden alinti
dizilerle pek ilgilenmiyorum
Dönence
Hanımlar ve beyler