@Yamaal dizilere kafayı taktı bende nasibimi aldım, diziyle ilgili düşünürken yeni sezon veya bölümü gelse de izlesek dediğiniz dizi-filmler neler merak ettim. Lütfen dizi veya filmin adını verin, belki öncesini izlememişizdir izleriz...

@Yamaal dizilere kafayı taktı bende nasibimi aldım, diziyle ilgili düşünürken yeni sezon veya bölümü gelse de izlesek dediğiniz dizi-filmler neler merak ettim. Lütfen dizi veya filmin adını verin, belki öncesini izlememişizdir izleriz...

Taxi Driver. 3. sezonunu çok merak ediyorum. Yeni sezona start verildi. 2025'in yarısında yayınlanması planlanıyor. Bu sefer ne tarz hikâyelere yer verilecek merak ediyorum. Gerçek hayattan oluşan hikâyelere yer veriyorlar. En son askeriyedeki tecavüzleri konu edeceklerdi. Müdahale edilmemiştir umarım. Mantık hatalarını da azaltıp, karakterlerin özel hayatına da daha çok yer verirler umarım.
Tavsiye ederim. Güzel dizidir. İlk sezonu 10/10luk.
Seversin. Kore dizisi.
Sherlock Holmes 3. Filmini bekliyorum ben.
Labirent serisi 4
Aynen
Dizilere kafayı takmak gibisi yok, anlıyorum seni 👀 Şu ara beklediğim yeni sezon Stranger Things kesinlikle. O havalı çocuklar ve 80'ler esintisi yok mu, bayılıyorum! Her sezon ayrı bir coşku. Bir de Black Mirror'un yeni bölümleri gelse süper olurdu. Geleceğe dair düşündürücü biz hayretlik olaylar, izledikçe "Ne olacak bu dünya hali?" diye sorguluyorum 😂
Bir de bir dizi var ki, başlasa da her gün izlesem dediğim: Leyla ile Mecnun! Ah o kadroyla biraz daha kafa bulsak ne güzel olurdu. KızlarSoruyor topluluğunda da dizi tutkunu çok var, insan burada yeni keşifler yapıyor. Umarım sen de izleyip beğeneceğin bir şeyler bulursun! 🎬 Popcorn hazırsa artık izlemeye başlayabiliriz. 🍿
Cevap
8Cevap
Ther boys ve the witcher var
The Boys 4. sezon çıktıydı izledin mi? witcheri hiç izlemedim belki izlerim diye bekletiyorum, netflixte varsa başlarım bak witcher'e
5. sezon bekliyorum. 4 izledim. witcher izle bence. ama baş rol değişti 3. sezondan sonra. 4. bekliyorum şimdi
Sitelere düştü mü 4. sezon :D
düştü ama hala var mı bilmem :D
Kaçırmışım, biraz daha zaman geçsin film cehennemine gelir :D
favori sitemdir :D
Şşş gizli kalması lazımdı ahh :D
korsancıyız biz :D
The Hardacres dizisinin devam bölümlerini bekliyorum. Güncel bir dizi olduğu için beklemesi zor oluyor ama değiyor beklediğime.
İngiliz dönemi draması.
😂😂😂😌 şu anda beklemiyorum ama istersen bir kaç Kore, Çin, Taylan, ya da Arap dizisi ömere bilirim 😂😂 kesinlikle izlememiş sın dir
The Witcher yeni sezonu bekliyorum
Diziler seyredilmek için saçmalıyor !
👍 👏
Prens geldi aklıma ilk ama çok var beklediğim
Wednesday
Squid Game
Akasya Durağı
Recep İvedik 8-9-10 fena olmazdı
Başrole aday aranıyor abi gelcen mi
Nurullah olursun abi rolden çok ne var bdjdnd
Sen de hiç bişey beğenmiyorsun en son nenesi yapcam seni
Offf o çok yakışıklıydı he