Önceden bu filmi izliyordum sonra ne kadar mantıksız olduğunu düşündüm ve ahlaksız aldatmayi iyi bir şey gibi gösteren Bihter karakterini mağdur olarak lanse edilen Behlül yengesine göz diken amcasına ihanet eden adanan kızının yaşında biriyle evlenmesi gibi bu film yasaklanmasi lazımdı
Bihter karakteri güzeldi. Dizi tekrar izlettiriyor. Yıllardır böyle dizi yapılamadı. Dış mekanlar çekimler güzeldi. Şimdi diziler çok lüks bir yerde çekse bile o aheng yok. Kalite farkı.
ziyagil örgütü tarafından el birliğiyle yok edilen kurban rolündeki karakter. yaptığı en büyük hata, ayrılma noktasına geldikten sonra kocasından ayrılmamasıydı. Zaten zeki biri de değildi
Aşkı memnu sevilmez mi all star kadrosu gibiydi🙂.. bence ahlak ülkenin genel portresiyle alakalı diziyle alakalı değil.. Z kuşağı bişey bilmeden konuşuyor
Tekrarları öyle hatta öpüşemıyorlar bıle çok net hatrlıyorum yatak odası kapısında bir öpüşme sahneleri vardı. O sahne tekrar yayınlarında sadece bakışma olarak kalmış herkes odalarına ayrılmış
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Bugün Aşkı Memnu'nun efsane karakteri Bihter Ziyagil’in ölümünün 13. senesi. Siz dizide en çok hangi karakteri seviyordunuz?