Ah ben Adnan'a bayılıyorum, böyle mükemmel bir adamı nasıl aldatmış Bihter, adam her şeyiyle mükemmel. Şefkatli her şeyden öte, bakışlarında şefkat var, romantik, özenle seviyor, güzel seviyor, güven veriyor, düzgün bir adam, ah bence karizmatik de, ses tonu, sesinin tınısı, tonlaması, kızarken dahi asilliğini kaybetmemesi, sabırlı oluşu, fevri olmayışı yahu Bihter ne istiyordu ya? Bir kadın ne ister ki, nasıl böyle mükemmel bir adama kazık atabilir, her şeyden evvel bencil bir adam değil Adnan, çocukları olmasına rağmen Bihter'den de çocuğu olsun istedi, çocukları olup belli yaşa gelen adamlar genelde istemez tekrar baba olmayı. Ah Adnan ben o adama bayılıyorum, her şeyine.
Tabii bir de Matmazelciğim var, onunla benzeşen yönlerimiz var, hareketlerimiz benzeşiyor, heyecanımız, çocukça saflığımız, giyim zevkimiz lakin ben fevriyim, sabırlı değilim. Ah Adnan Matmazele her zaman güvendi, kendisine ilgisi olduğunu bilmesine rağmen Matmazel'in art niyetsiz olduğunu biliyordu, onunla dertleşiyordu, güven ve huzur veriyordu çünkü herkese. Hatta Firdevs Hanım bile ona güvenmişti.
Ah bir de tabii Aynur ve Arsen Hanım'lar var, ikisi de favori karakterim Adnan ve Matmazel gibi. Beşir, Arsen halaya anne diyordu, ne tatlı kadın Arsen. İnsanları kırmayan, zarif, gittiği her yere huzur veren bir insan, aynı zamanda öngörülü de. Nihat anne yüzünden öyle şanslı ki, adaletli, uzlaşmacı bir annesi var. Bu dörtlü benim favori karakterlerim, birbirlerine nasıl da benziyorlar, anlayışlı ve şefkatli insanlar.
Ben aşkı memnu dizisini komple saçmalık olarak görüyorum bir de onu dizi yapıp insanlara izlettiler ya senelerce ya insan yengesine yan gözle bakar mı ya kim olursa olsun amcasının abisinin kardeşinin karısına yan gözle bakar mı yani bunu Türk toplumunun altyapısına bunu aşılıyorlar yok roman da yok aşktır yok sevgiydi diyerek üstüne altına da süsleyip millete yediriyorlar, bence kesinlikle ahlaksızlık gerçi tüm diziler öyle de bu ayrı bir dünyaydı hala tekrar bölümleri oynuyor