Diziler & Filmler Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? (Sayfa 7) Kanal D Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3223 Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
sananeaga124 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Denk gelmedim ki hiç bide bu işler kısmet hocam 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Aşka mevsimsel olarak bakmıyorum. Teşekkürler. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bunun için evela tatile gitmem lazım 🤔 0 0 Yorumla
uzgunkediii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Yaz aşkı ne ya kış olunca ayrılıyolar mı. d 0 0 Yorumla
LadyScarlett Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl İnşallah olur bu yaz böyle bir mucize 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Adı ustunde yaz aşkı yaz boyu suren bısey 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Doğru kişi yazın çıktıysa bir ihtimal 0 0 Yorumla
KralSamet23 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Evet olabilir yazın aşklar daha çok oluyor 0 0 Yorumla
ÇılgınDenek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Yaa abi nerdeee gelecekte kapıyı çalacakta 0 0 Yorumla
porsheanime Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Benim tek bir askim var ve o da yaz kış aynı 🖤❤️ 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hiç belli olmaz, duruma göre değerlendiririm. 0 0 Yorumla
Kaanbm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Keşke dizilerdeki gibi kolay olsa her şey 😅 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Olamaz zaten aşkım var benim o yeterli bana 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Yaz aşkı kış aşkı yoktur... Ama aşk vardır... 0 0 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Olabilir kesinlikle ve olsun zaten ne olacak ki 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yaz aşkı başkadır severim yazları takılmayı 0 0 Yorumla
GevezeGenc Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl Yaz dizilerini seviyorum, bazen kendimi buluyorum 0 0 Yorumla
anonimb1rk1z Takip Et Xper 3 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Yaz aşkı nasıl bulunuyo ya bu yaz bulayim 0 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Neden olmasın, bu işin mevsimi mi var :) 0 0 Yorumla
ansızınbelirenumut Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Çok zor, genelde 2 3 ay sürer 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Her aşk hayatımızın aşkı olabilir bence 😇 0 0 Yorumla
Yaman1991 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yazın aşka gerek yok önemli olan kışı atlatmak ;) 0 0 Yorumla
-_-Mamacita-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Olabilir bence yazın en güzel aşklar başlayabilir. 0 0 Yorumla
busraisteya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 54% +1 yıl Sanmıyorum, olmuyo genelde takılmalık. 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Yaz aşkının tadı bir başka oluyor nedense 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yaz Aşkları mevsimi gibi hızla gelip geçebilir i 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
Denk gelmedim ki hiç bide bu işler kısmet hocam
Aşka mevsimsel olarak bakmıyorum. Teşekkürler.
Yaz aşkı bir başkadır..,...
Bunun için evela tatile gitmem lazım 🤔
Yaz aşkı ne ya kış olunca ayrılıyolar mı. d
Olabilir tabi ki neden olmasın
olmaz kardesim yaz askindan hic bir sey olmazzz
İnşallah olur bu yaz böyle bir mucize
Adı ustunde yaz aşkı yaz boyu suren bısey
Doğru kişi yazın çıktıysa bir ihtimal
Evet olabilir yazın aşklar daha çok oluyor
Kalsın bana göre değil zaten 😌
Yaa abi nerdeee gelecekte kapıyı çalacakta
Yaz aşkı yazlıkta kalmalı
Yaz askı sadece dizilerde olur
Benim tek bir askim var ve o da yaz kış aynı 🖤❤️
Ola m azzzzz zzzzz zzzzzx
Hiç belli olmaz, duruma göre değerlendiririm.
Olamaz aşk sadece yaz zamanı değil ki
Keşke dizilerdeki gibi kolay olsa her şey 😅
Yaz aşkı yaz bitince biter
Aşk olsun da farketmez sevmem yeter
İlgilenmiyorum, Teşekkür ederim
Kim bilir belki de o mutlu eder?
Neden olmasın elbette olur.
Neden olmasın ki olabilir
Neden olmasın karsidaki kisi düzgunse
Pek inandırıcı değil...
maalesef
Belki olabilir. belki olamaz
Olamaz zaten aşkım var benim o yeterli bana
Hiçbir aşk hayatının aşkı olamaz
Dolu dolu yaz filimleri çok güzel.
Yaz aşkı kış aşkı yoktur...
Ama aşk vardır...
Olamaz çünkü kışın sarilmak çok güzel
Olabilmez aşka inanmam çok fazla
Muhtemelen olmaz yaa bencee
Olabilir kesinlikle ve olsun zaten ne olacak ki
her şey hayata yasama ya değer
Evet olabilir kesinlikle bence
Olabilir de olmayabilir de
Yaz aşkı başkadır severim yazları takılmayı
Belli olmaz her şey olabilir tabi
Yaz dizilerini seviyorum, bazen kendimi buluyorum
Yaz aşkı nasıl bulunuyo ya bu yaz bulayim
Neden olmasın, bu işin mevsimi mi var :)
Çok zor, genelde 2 3 ay sürer
belli olmaz … hersey mumkun
Her aşk hayatımızın aşkı olabilir bence 😇
Yazın aşka gerek yok önemli olan kışı atlatmak ;)
Olabilir bence yazın en güzel aşklar başlayabilir.
Sanmıyorum, olmuyo genelde takılmalık.
Neden olmasın olabilir aslında
Hiç sanmıyorum, olmaz...
Uzun yazdım işte
Yaz aşkları kısa olur bence
Yaz aşkının tadı bir başka oluyor nedense
Genelde yazları aşık olurum
Yaz Aşkları mevsimi gibi hızla gelip geçebilir i
Olabilirdi ama zaten aşkım var
Keşke aşka bende inanabilsem 😊
Olabilir neden olmasın 😋