Yaz = Aşk 💙
Güneş tepede parlamaya, herkes yazlıklarda buluşmaya başladıysa, yaz aşkı da kapıyı çalmak üzeredir! 🌞
Kabul edelim ki yaz mevsiminin daha çabuk aşık olmamızı sağlayan bir enerjisi var. 😍Bir anda kalbimiz daha hızlı atmaya başlıyor, şarkılar daha anlamlı geliyor, gün batımları bile daha güzel gözüküyor. 😌
Peki, yaz aşkı biteceğini kabul ederek başladığın aşk mı? Yoksa hayatının aşkı olabilir mi?

Yaz aşkları gündeme oturduysa, yaz dizileri de baş-la-sın!
Tesadüf ile başlayıp aşka dönüşen hikayeler, bolca deniz ve güneş gördüğümüz sahneler, ‘’keşke ben de böyle bir aşk yaşasam!’’ dedirten yaz dizilerinin kalbimizde yeri ayrı. 🥰
Yaz aşkını hem yaşamaya hem izlemeye doyamayanlara güzel haber:
Bu yazın en merakla beklenen dizisi Dönence, Türkiye’nin kanalı Kanal D’de! 💙
Foça’nın muhteşem doğasında çekilen, sezona damgasını vuracak #Dönence’nin başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan var. Ve tabii ki aşk… 👉👈
“Hoş geldin dünyama, adın umut soyadın başka…” 🎶 🎶 🎶
#Dönence ilk bölümüyle 4 Temmuz Salı 20.00’de Kanal D'de başlıyor! 🌊
Bu yaz çok konuşulacak #Dönence’ye biraz yakından bakalım:
💙 Gece ve Özgür’ün aşkını merakla izleyeceğiz.
💙 Üniversiteye hazırlanan Gece, bir taraftan sevgilisi Emir ile müzik yapma hayalleri kurar.
💙 Gece ve ailesi, özel bir çocuk olan kardeşi Gülce için İstanbul’un karmaşası ve gürültüsünden uzaklaşabilecekleri Foça’ya taşınırlar; Gece hayalleriyle vedalaşmak zorunda kalır.
💙 Özgür, anne ve babasını bir yangında kaybettikten sonra bütün hayatını Asperger Sendromlu kardeşi Rüzgar’a adamıştır.
💙 Gece ve Özgür karşılaşır… Aşk kapıyı çalmaya hazırıdır ama aşkın peşinden gitmek için cesaret ister.
Aşk, müzik, arkadaşlık, Foça ve farkındalık dolu bu dizide Özgür ve Gece gerçek aşkın peşinden gitmeye cesaret edebilecekler mi?
İçimizi ısıtacak bir sevgi hikayesi Dönence’yi kaçırma!
Gerçek aşk cesaret ister, cesaret edebilirsen belki de yaz aşkı hayatının aşkı olabilir. 😎
“Tek yaz dizisi bana yetmez” diyenlere bir haberimiz daha var: “Ya Çok Seversen” de Kanal D’de!
"O ateşin kimi yakacağı belli olmaz!" 🔥
Ateşle oynamayı sevenlerin bayılacağı heyecan ve aksiyon dolu Ya Çok Seversen 6 Temmuz saat 20.00’da Kanal D’de başlıyor! Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan var. 😍
“Yaz dizisi sevmiyorum” diyorsan cevabımız şu: Ya Çok Seversen! Kaçırma! 😉
Kimler bu yaz aşkı sonuna kadar yaşamaya hazır? Cevabını bekliyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer