Diziler & Filmler Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? (Sayfa 6) Kanal D Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3223 Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk diye bir şey yoktur teşekkürlerr 0 0 Yorumla
Muratttt111 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Olabilir ask kapiyi calmaz kirar girer 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne zaman oldu ki şimdi olsun 🙄 0 0 Yorumla
mutsuz___bey Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Ben hic bulmadim hayatimin aski yazinda falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir de ben pek inanmıyorum ayrıca benim ne yaz belli ne de kış 0 0 Yorumla
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl hiç olmadı. bu yaz olursa neden olmasın 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Yaz aşkları unutulmazdır. Yaşadığım için biliyorum 0 0 Yorumla
cayasktir01 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl olabilir ya bence aşkın yazı kışı olmaz 0 0 Yorumla
suzisuzi35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Olabilir neden olmasin iyi bir başlangıç olabilir 0 0 Yorumla
kendineemüzisyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl tatile mi çıkabiliyoruz. evden çıkamıyoruz 0 0 Yorumla
BestxPeria Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Askin yazı kişi sonbaharı hepsi vardır shsh 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Yaz aşkı adı üzerinde, hayatının aşkı değil 0 0 Yorumla
sweetgirlpineapple Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yaz aşkları hevestir biter boşveriin 0 0 Yorumla
meralmaral Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 90% +1 yıl Yaz aşkları yalandır asla devamı gelmez 0 0 Yorumla
spordelisi0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Belkii bir ihtimal oladabilir olmayadabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kısmetsizis 😀keşke hayat dizilere benzese biraz ama gerçek hayat çok acımasız 0 0 Yorumla
HQKK4B4Z Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Asla olmaz düşünmem bile günlük ilşki sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilir tabi neden olmasın, karşındaki kişi düzgünse ne âlâ hem de. 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Bir kişi hariç kimse hayatımın aşkı olamaz…… 0 0 Yorumla
serkanaynaci Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Aşkı sadece mevsimlere indirgememek gerek 0 0 Yorumla
GizliProfillişahis Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl aşk saçmalıktan ibaret sonucu belli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
Aşk diye bir şey yoktur teşekkürlerr
Olursa olur uzun sureli daha iyi bence
Keşke olsa ama nerde, nasip olmaz ki
Bence kasımda aşk başkadır :D
neden olmazsın ki olabilir
Yaz askiyla Olamaz öyle bir şey
Yaz başkadır. Olsa da sevsek
Olabilir ask kapiyi calmaz kirar girer
Pek olmaz 🥲ummayın cok bisey
Ne zaman oldu ki şimdi olsun 🙄
Ben hic bulmadim hayatimin aski yazinda falan
Yaz aşkı mı? Bırak kalsın
neden olmasın olabilir tabii
Ahhh nerede bizi bulmaz ki
O heyecanı yaşamak isterim :)
Aşk asktir. Mevsimi olmaz
Bence gelip geçici bir heves
Olabilir de ben pek inanmıyorum ayrıca benim ne yaz belli ne de kış
Olsun mu olmasın mı bilemeyiz
Hayir olamaz tabikide olamaz
olur neden olmasın ki canım
olmaz
olursa da yaz aşkı olmaz
ask bodrumda yaşanıyor güzelim😂😂
hiç olmadı. bu yaz olursa neden olmasın
Olabiler yani niye llmasin
hayırlısıı be belli olmazz
Yaz aşkları unutulmazdır. Yaşadığım için biliyorum
bu dizi baya güzele benziyor izlenir
bayiliyorum bu diziye ben
olabilir ya bence aşkın yazı kışı olmaz
dilerim ki bu gibi diziler güzel teşvik yapar
Kış aşkı daha çok olabilir
Olabilir neden olmasin iyi bir başlangıç olabilir
tatile mi çıkabiliyoruz. evden çıkamıyoruz
yaz hayatım boyunca sürecekse olabilir
Olur olur neden olmasın,,,
Yani olabilir dee olmayabilir de
Yaz aşkı diye bir şey yoktur.
Evet olabilir hayatının aşkı
Yaz aşkını ilk defa bu yaz bi almanla yasadim garip ve guzeldi
Askin yazı kişi sonbaharı hepsi vardır shsh
Yaz aşkı adı üzerinde, hayatının aşkı değil
Aşkın mevsimi mi olurmuşş
Yaz aşkları hevestir biter boşveriin
Yaz aşkları yalandır asla devamı gelmez
Yaz aşkı bi başka güzel ya
Belkii bir ihtimal oladabilir olmayadabilir
Kısmetsizis 😀keşke hayat dizilere benzese biraz ama gerçek hayat çok acımasız
Olabilir mi acaba? Olacak mı
Asla olmaz düşünmem bile günlük ilşki sevmem
Olabilir tabi neden olmasın, karşındaki kişi düzgünse ne âlâ hem de.
Yaz aşkından kimseye hayır gelmez
Yaz aşkı dizilerinizdeki gibi olmasın da olur belki
Olabilir olmamasi icin sebep yok
Bir kişi hariç kimse hayatımın aşkı olamaz……
yazla alakası yok ki yani bence
Aşkı sadece mevsimlere indirgememek gerek
Karşıma çıkan kişiye göre değişir
Hiç denk gelemedik o yaz askina
aşk saçmalıktan ibaret sonucu belli