Diziler & Filmler Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? (Sayfa 5) Kanal D Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3223 Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
arif8658 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bodrum da yanlız olmak zor tatil icin yokmu arkadaş 0 0 Yorumla
scorp08 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl neden olmasın Kanal D gibi kaliteli bir kanalda yayınlanıyor olması ekstra güzel 0 0 Yorumla
Mymnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yazları en güzel aşklar olur ama aynı zamanda en kısa olanları onlardır 0 0 Yorumla
joongswife Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl yaz aşkı mı yazın evde oturmak dışında bişey yapamıyorum ki para yok para 0 0 Yorumla
çılgınbey34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Olamaz yaz aşkları geçicidir ayran gönüllü insanlardırlar ciddi olanlar gerçek aşklarıyla takılır 0 0 Yorumla
egeveiiins Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl yaz aşkları en heyecanlı olanlarıdır bence olabilirr 0 0 Yorumla
desingertoolers Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bence olamazz cunku yazin insanlar guvenilir olmaz gezeler bence olmaz 0 0 Yorumla
Mekan3404 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bu devir aşk ve sevgi yalan gerçek seven kalmadı artık aşk insanın elinde oyuncak olmuş 0 0 Yorumla
gecem1002 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tabii ki neden olmasın?)Bence çok iyi bi tanışma ise ola bilir 0 0 Yorumla
Just4funsub Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Geçmiş zaman, lise hayatımda yaz aşkım olmuştu ve 3 sene kurtulamamıştım 😂 tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
Jupiter611 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Neden olmasin hayat karsina cikarmis iyi bir insan ola bilir 0 0 Yorumla
Bengübkn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Keşke aşklar dizilerdeki gibi olsa... Hayır sanmıyorum. 0 0 Yorumla
nirmvadae Takip Et Xper 3 Yaş: 104 +1 yıl Heyecanla bekliyorummm güzel olacağına eminim ancak klişe dizilere benzemezse çok şeker olur 0 0 Yorumla
Nec93 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Ne yaz ne kış aga ne olursa olsun ne olursan ol nasıl olursan ol illa ki bı gün gidio 0 0 Yorumla
Vanessaıhjnj Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yani neden olmasın aşkının nerde karşına çıkacağı hiç belli olmaz 0 0 Yorumla
matmazelinizim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aşkın yazınada kışınada inanmıyorum dogru kişi cikarsa adam gibi severiz 0 0 Yorumla
Oknnnnm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Yaz aşkı sadece tatmin üzerine kurulu olmalı bence 0 0 Yorumla
Hummetsalman Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Ekonomik sıkıntısı olmayanlar bu yaz aşkı sonuna kadar yasaya bilirler 0 0 Yorumla
Loveehunterr Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Evet kesinlikle birlikte en güzel vakitleri gecirerek 0 0 Yorumla
Raziyazkn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl baştaki hevesle sana iyi davranmasına kanmadan her koşulda sana iyi davranması çokkk önemli 0 0 Yorumla
Newkrs Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Olabilir bence ya ama ne kadar aşık olduğuna ve anlaşmaya bağlı 0 0 Yorumla
merichhh Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bence olabilir pozitif başlayan her şey korunabilirse cok güzel de olur hemde 0 0 Yorumla
ElClandestino Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yaz aşkı = sezonluk aşk. Pek de bir geleceğinin olacağını düşünmüyorum açıkçası 0 0 Yorumla
tipikoptimist Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bana kalırsa Yaz aşkları sadece sezonluktur. 3 ay sonrasında her şey biter 0 0 Yorumla
Bıkanbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Değişen bir durum bence. Aşkımı yaz ile sınırlandıramam 0 0 Yorumla
Tavsanix Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yaz aşkları bence kısa ve unutulmazdır ama asla kalıcı değildir 0 0 Yorumla
Sertsever3464 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yaz dizileri biraz daha uzun olmalı aslinda hep aynı konular ve kısa sürüyor 0 0 Yorumla
Sefa2502 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Aşkın mevsimi mi olur. Kıyafet mi bu yazlık kışlık ayrılmış enteresan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben direkt olarak aşka inanmıyorum, sonuç olarak ihtiyaç, istek ve çıkar sonucu oluşan bir şey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olabilirler yeni sayfa yeni insan umarım güzel gider hiç bitmez😔 1 0 Yorumla
Yakamozgüzeli_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Neden olmasın hayat tesadüflere gebedir 1 2 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @Yakamozgüzeli_ aşk tesadüfleri sever 😎👍 Yorumla Yakamozgüzeli_ +1 yıl @Zevkli_Temas sen bu gece beni mi takip ediyorsun fnsbzbz Yorumla
Ziroolmez Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 71% +1 yıl Hayatının aşkı hayatında hep tek olandır. 1 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşkın mevsimi olmaz hep yalan dolan 1 0 Yorumla
idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Bence olabilemez Ama olabilir de tabii ki yani 0 0 Yorumla
Musasönmezoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Gelip geçici aşklar günümüzde moda 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Sanmam olamaz diye düşünüyorum ama 0 0 Yorumla
Quratex Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl bulabilirsek yaz aşkı kız aşkını bakarız o zaman 0 0 Yorumla
canatakanss Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Yaz aşklarının tamamen geçici olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
Bodrum da yanlız olmak zor tatil icin yokmu arkadaş
neden olmasın Kanal D gibi kaliteli bir kanalda yayınlanıyor olması ekstra güzel
Yazları en güzel aşklar olur ama aynı zamanda en kısa olanları onlardır
yaz aşkı mı yazın evde oturmak dışında bişey yapamıyorum ki para yok para
Olamaz yaz aşkları geçicidir ayran gönüllü insanlardırlar ciddi olanlar gerçek aşklarıyla takılır
yaz aşkları en heyecanlı olanlarıdır bence olabilirr
Bence olamazz cunku yazin insanlar guvenilir olmaz gezeler bence olmaz
Hic yaz askim olmadi bu zamana kadar
Bu devir aşk ve sevgi yalan gerçek seven kalmadı artık aşk insanın elinde oyuncak olmuş
Tabii ki neden olmasın?)
Bence çok iyi bi tanışma ise ola bilir
Geçmiş zaman, lise hayatımda yaz aşkım olmuştu ve 3 sene kurtulamamıştım 😂 tercih etmiyorum
Neden olmasin hayat karsina cikarmis iyi bir insan ola bilir
Keşke aşklar dizilerdeki gibi olsa... Hayır sanmıyorum.
Heyecanla bekliyorummm güzel olacağına eminim ancak klişe dizilere benzemezse çok şeker olur
Ne yaz ne kış aga ne olursa olsun ne olursan ol nasıl olursan ol illa ki bı gün gidio
Yani neden olmasın aşkının nerde karşına çıkacağı hiç belli olmaz
Aşkın yazınada kışınada inanmıyorum dogru kişi cikarsa adam gibi severiz
Yaz aşkı sadece tatmin üzerine kurulu olmalı bence
Ekonomik sıkıntısı olmayanlar bu yaz aşkı sonuna kadar yasaya bilirler
Olabılır tabı neden olmasın aşkın mevsımımı var
Evet kesinlikle birlikte en güzel vakitleri gecirerek
baştaki hevesle sana iyi davranmasına kanmadan her koşulda sana iyi davranması çokkk önemli
Olabilir bence ya ama ne kadar aşık olduğuna ve anlaşmaya bağlı
Bence olabilir pozitif başlayan her şey korunabilirse cok güzel de olur hemde
Yaz aşkı = sezonluk aşk. Pek de bir geleceğinin olacağını düşünmüyorum açıkçası
Bana kalırsa Yaz aşkları sadece sezonluktur. 3 ay sonrasında her şey biter
Değişen bir durum bence. Aşkımı yaz ile sınırlandıramam
Yaz aşkları bence kısa ve unutulmazdır ama asla kalıcı değildir
Yaz dizileri biraz daha uzun olmalı aslinda hep aynı konular ve kısa sürüyor
Aşkın mevsimi mi olur. Kıyafet mi bu yazlık kışlık ayrılmış enteresan
Yazın aşk artı seks şart... yoksa hiçbir anlamı yok
yaz aski güzel birsey. kisa ve öz. :D
Ben direkt olarak aşka inanmıyorum, sonuç olarak ihtiyaç, istek ve çıkar sonucu oluşan bir şey
Olabilirler yeni sayfa yeni insan umarım güzel gider hiç bitmez😔
Yaz aşkı diye bir şey bilmiyorum
Neden olmasın hayat tesadüflere gebedir
@Yakamozgüzeli_ aşk tesadüfleri sever 😎👍
@Zevkli_Temas sen bu gece beni mi takip ediyorsun fnsbzbz
Hayatının aşkı hayatında hep tek olandır.
Evet yaz aylarında asık olmustum
Bizim yaz aşklarıda yalan oldu
Yaz aşk vs... hepsi hikaye
Ben Aşka inanmayanlardanım.
Kanal d ise izlenir 🌳🍀🌻
Yaz aşkı gelip geçici oluyor gibi
Olmamalı geçici bir heves sadece
Aşkın mevsimi olmaz hep yalan dolan
Bence olabilemez Ama olabilir de tabii ki yani
Bilmem olabilir galiba olmayadabilir
Olabiliyor görüyoruz çevrede
Gelip geçici aşklar günümüzde moda