Diziler & Filmler Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? (Sayfa 2) Kanal D Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3223 Yaz aşkı hayatının aşkı olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 55 kişi beğendi
metehan93939 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Aşk yalandır yoktur öyle bir şey kalp bir kan pompasidir 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi mevsimi de olmaz.. 0 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Yaz aşkı hoşlandığım beni anlıyanım olduktan sonra neden olmasın 0 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Aşkın mevsimi mi var ya önemli olan onu bulmak 0 0 Yorumla
Siyahınaaşıgg Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yaz bir aşktır ama aşkın yazı kışı yoktur aşk her dönem gelebilir💝 0 0 Yorumla
çiğlevrek Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 64% +1 yıl Zor hormonlar değişik adı üstünde yaz aşkı sezonluk mevsimlik işçi gibi 😂 0 0 Yorumla
Kuklaakuk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Yaz aşkı diye bir şey yok bence aşk mevsimlerce yaşanan bir şey değildir basitleştirilmemeli böyle 0 0 Yorumla
Atarca07 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 76% +1 yıl Neden olmasın yaz aşkı şu aşkı fark etmez ebedi olsun da 0 0 Yorumla
S0NTANG0 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Adı üzerinde "Yaz Aşkı" sadece yaz döneminde yaşanır 😉 0 0 Yorumla
buz_kalpli Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Şu an hayatımda öyle birisi yok ama eğer olursa hayatımın aşkı olabilir 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl neden olmasın... Doğru insan doğru mekan olduktan sonra... 0 0 Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl olur olur bal gibi olur neden onay çıkmıyor daha 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl yaz asklarının uzun surenıne rastgelmedım ben hıc 0 0 Yorumla
Brawex Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Sanmıyorum D abiÖyle bir oluşum 3 ay içinde var olamaz 0 0 Yorumla
Forlove19 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Kişiden kişiye göre değişmekle beraber olabilir'de olmayabilir'de. 0 0 Yorumla
tomsuzjeri Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Hep o izlediğin dizilerden olyor kanka hayal kurma😄 0 0 Yorumla
Fhryclk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Üniversite aşkı otogarda bittiği gibi bu yaz aşklarıda tatil köyünde biter 0 0 Yorumla
Doingsomethingunholy Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Bu diziyi uzun süredir bekliyordum. Çok şükür başladı😍😍😍 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl aşkın yazı kışı mı var ya aşk her daim vardır 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Yaz aşkının özelliği, yaz bittiğinde aşkın da sona ermesi değil miydi? 0 0 Yorumla
cgrfsvşcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Vallahi artık yazık işi kalmadı Hayatımın aşkı neredeyse çıksın yıllardır bekliyorum ya😂 0 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet bikinim ile güneşlenirken aşık oluyorum güneşe 0 0 Yorumla
eylulbenek Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Hayır sanmam bir anlık duygu yükselmesi sadece 0 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yaz aşkı dizilerinizdeki gibi olmasın da olur belki 0 0 Yorumla
melek_kız35688 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşka inancım yok insan yalnız olmaya alışınca kimseyi istemiyor hayatında böyle iyiyim 0 0 Yorumla
cilgin_kartal Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Olabilir ama benim aşık olma fırsatım olmadı evlendim çok acele ettim 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşkın yazı kışı mu olur Allah aşkına aşk aşktır işte 0 0 Yorumla
ezbırçime Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Hayir asla olamaz yaz aşkı eğlenebilmek için çok iyi. 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yaz aski uyum ve sevgidenen bag olmusa bu sicak aylara kalmamali 0 0 Yorumla
süngerbobyeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Yaz aşkları kadar daha flörtöz bir aşk biçimi yoktur 0 0 Yorumla
caelias Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Belli olmaz tabi... ama yaz aşkları genelde gelip geçiçi öyle çok umutlanmamak lazım 0 0 Yorumla
Ogzhanerdem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kader efenim kader hiç belli olmaz bazen yaz bazen kış 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Belli olmaz belkide hayatımın Aşkı olur bir tatile çıkalım kimlere denk gelirsek. 0 0 Yorumla
Doreamon123 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 87% +1 yıl Ben başımın çaresine bakarım bu senede geleceğin yok senin... 0 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl evet, neden olmasın ki.. bence çok da güzel olur 👍😊 0 0 Yorumla
happylol Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Tanıdığım çok insan var böyle yola çıkıp senelerdir evli olan, Her an her şey olabilir :) 0 0 Yorumla
Taşyürek12 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Olabilir bakmak lazım. Diziye de bi göz atabilrim belki 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yaz aşkı kış aşkı olur mu ya ne saçma aşkı ne hale getirdiniz 0 0 Yorumla
optmsprme Takip Et Xper 4 Yaş: 119 , eic 81% +1 yıl Tatil sonunda farklı şehir ya da ülkelere dağılmayacaksak olabilir neden olmasın 0 0 Yorumla
ilkeerr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl Ne saçma yaz bitti diye ilişkinizi mi bitiriyorsunuz 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Amaç cinsellik ve seks ise olmaz.. Ama adı gibi aşk ise, yazı kışı olmaz sürer gider ;) 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl bir bana saçma geliyor şu yaz aşkı şeysileri. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Genelde gelip geçici oluyorlar ama siz bilirsiniz dört ayın sonunda oda bitiyor yazla birlikte. 😂 0 0 Yorumla
Baharkul Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Guzel olmus tebrikler yazi icin ayriyeten teşekkürler 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gelip geçici aşk bazan evliliğe kadarda gidebilir. Ama yaz aşkı baskadir 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dizi ve film seyretmiyorum yaz aylarinin keyfini yüzüp güneşlenerek çıkarıyorum 0 0 Yorumla
Seninbanagülüşün Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yazlık diziler gibi aşklar da yazlık snairim 0 0 Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Genellikle yaz aşkı yazda kalıyor ama olabilirde belli olmuyor bu işler. 0 0 Yorumla
almirasert Takip Et Xper 1 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl yaz aşkı takılalım ayrılırız diyen çift şu an evli çocuklu 5 yıl oldu mutlular oluyor garip 0 0 Yorumla
selinikoocum Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl Yani olabilir aslında aşkın ne zaman geleceği belli olmuyor 0 0 Yorumla
aznue Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl aska inanmiyorum sadece sevgi ve empati diye hir sey var ask gerxek degil bana gore 0 0 Yorumla
vtxph8 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 67% +1 yıl hayır olamaz bence. genelde eğlenmelik aşk olduğunu düşünyorum. 0 0 Yorumla
imrasera Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Bence artık basit diziler degılde daha mantıklı dızıler çıkarsanız 0 0 Yorumla
Ophelia07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Zor ama imkansız değil. Uzaklaşınca kaybolmazsa o aradaki bağ neden olmasın. 0 0 Yorumla
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Yaz aşkı gelip geçici olur, cinsellik için kullanılabilir. 0 0 Yorumla
garan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Karşılıklı olmadıktan sonra ne anlamı varkiiii yaz kış farketmez 0 0 Yorumla
Vildrov Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ask yalandan ibaret, ne bir mevsim nede bir hayat.. 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kış olunca da o zaman fritöz mü takılacağız. 😃 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yaz aşkı insana kendisini çok değişik hissetiriyor 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl sadece yaz için diyorsanız ona aşk denmez yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
409Cevap
Aşk yalandır yoktur öyle bir şey kalp bir kan pompasidir
Aşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi mevsimi de olmaz..
Yaz aşkı hoşlandığım beni anlıyanım olduktan sonra neden olmasın
Aşkın mevsimi mi var ya önemli olan onu bulmak
Yaz bir aşktır ama aşkın yazı kışı yoktur aşk her dönem gelebilir💝
Zor hormonlar değişik adı üstünde yaz aşkı sezonluk mevsimlik işçi gibi 😂
Yaz aşkı diye bir şey yok bence aşk mevsimlerce yaşanan bir şey değildir basitleştirilmemeli böyle
Neden olmasın yaz aşkı şu aşkı fark etmez ebedi olsun da
Adı üzerinde "Yaz Aşkı" sadece yaz döneminde yaşanır 😉
Şu an hayatımda öyle birisi yok ama eğer olursa hayatımın aşkı olabilir
neden olmasın... Doğru insan doğru mekan olduktan sonra...
olur olur bal gibi olur neden onay çıkmıyor daha
yaz asklarının uzun surenıne rastgelmedım ben hıc
Sanmıyorum D abi
Öyle bir oluşum 3 ay içinde var olamaz
Kişiden kişiye göre değişmekle beraber olabilir'de olmayabilir'de.
Hep o izlediğin dizilerden olyor kanka hayal kurma😄
Üniversite aşkı otogarda bittiği gibi bu yaz aşklarıda tatil köyünde biter
Bu diziyi uzun süredir bekliyordum. Çok şükür başladı😍😍😍
aşkın yazı kışı mı var ya aşk her daim vardır
Yaz aşkının özelliği, yaz bittiğinde aşkın da sona ermesi değil miydi?
Vallahi artık yazık işi kalmadı Hayatımın aşkı neredeyse çıksın yıllardır bekliyorum ya😂
Evet bikinim ile güneşlenirken aşık oluyorum güneşe
Hayır sanmam bir anlık duygu yükselmesi sadece
Yaz aşkı dizilerinizdeki gibi olmasın da olur belki
Aşka inancım yok insan yalnız olmaya alışınca kimseyi istemiyor hayatında böyle iyiyim
Olabilir ama benim aşık olma fırsatım olmadı evlendim çok acele ettim
Aşkın yazı kışı mu olur Allah aşkına aşk aşktır işte
Hayir asla olamaz yaz aşkı eğlenebilmek için çok iyi.
Yaz aski uyum ve sevgidenen bag olmusa bu sicak aylara kalmamali
Yaz aşkları kadar daha flörtöz bir aşk biçimi yoktur
Belli olmaz tabi... ama yaz aşkları genelde gelip geçiçi öyle çok umutlanmamak lazım
Kader efenim kader hiç belli olmaz bazen yaz bazen kış
Belli olmaz belkide hayatımın Aşkı olur bir tatile çıkalım kimlere denk gelirsek.
Ben başımın çaresine bakarım bu senede geleceğin yok senin...
evet, neden olmasın ki.. bence çok da güzel olur 👍😊
Tanıdığım çok insan var böyle yola çıkıp senelerdir evli olan, Her an her şey olabilir :)
Olabilir bakmak lazım. Diziye de bi göz atabilrim belki
Yaz aşkı kış aşkı olur mu ya ne saçma aşkı ne hale getirdiniz
Tatil sonunda farklı şehir ya da ülkelere dağılmayacaksak olabilir neden olmasın
Ne saçma yaz bitti diye ilişkinizi mi bitiriyorsunuz
Amaç cinsellik ve seks ise olmaz.. Ama adı gibi aşk ise, yazı kışı olmaz sürer gider ;)
bir bana saçma geliyor şu yaz aşkı şeysileri.
Genelde gelip geçici oluyorlar ama siz bilirsiniz dört ayın sonunda oda bitiyor yazla birlikte. 😂
Guzel olmus tebrikler yazi icin ayriyeten teşekkürler
Gelip geçici aşk bazan evliliğe kadarda gidebilir. Ama yaz aşkı baskadir
Dizi ve film seyretmiyorum yaz aylarinin keyfini yüzüp güneşlenerek çıkarıyorum
Yazlık diziler gibi aşklar da yazlık snairim
Genellikle yaz aşkı yazda kalıyor ama olabilirde belli olmuyor bu işler.
yaz aşkı takılalım ayrılırız diyen çift şu an evli çocuklu 5 yıl oldu mutlular oluyor garip
Yani olabilir aslında aşkın ne zaman geleceği belli olmuyor
aska inanmiyorum sadece sevgi ve empati diye hir sey var ask gerxek degil bana gore
hayır olamaz bence. genelde eğlenmelik aşk olduğunu düşünyorum.
Bence artık basit diziler degılde daha mantıklı dızıler çıkarsanız
Zor ama imkansız değil. Uzaklaşınca kaybolmazsa o aradaki bağ neden olmasın.
Yaz aşkı gelip geçici olur, cinsellik için kullanılabilir.
Karşılıklı olmadıktan sonra ne anlamı varkiiii yaz kış farketmez
Ask yalandan ibaret, ne bir mevsim nede bir hayat..
Kış olunca da o zaman fritöz mü takılacağız. 😃
Yaz aşkı insana kendisini çok değişik hissetiriyor
sadece yaz için diyorsanız ona aşk denmez yani