Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!

Merhabalar! :)

Dün sevgili @Kizlarsoruyor @ksBence ailesinin düzenlemiş olduğu etkinlik sayesinde @_король , @Aybükem78, @HandsomeJack ve @Dericeketlikuuul ile bir araya geldik. ❤️ Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın paylaştığı “Öldür Beni Sevgilim” filmine giderek, kırmızı koltuklarımızda yerlerimizi aldık. Ee, hadi o zaman geçelim filmin konusuna;

- Spoiler -

Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!

Okan (Murat Boz) ile Demet (Seda Bakan) 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak beraber geçirdikleri yıllara rağmen çok monotonlaşmış bir evlilikleri vardır. Evlendikten sonra hayatları sıradanlaşmaya başlayınca, o peri masalı gibi başlayan aşk da maalesef içlerindeki heyecan duygusunun ölmesiyle yavaş yavaş bitmeye başlamıştır. 5 yılın ardından Okan ve Demet adeta birbirinden sıkılmış bir hale gelirler. 5. evlilik yıl dönümlerinde Okan’ın aldığı milli piyango bileti ikisinin de hayatlarının dönüm noktası olur. Yaşanan bir yanlış anlama sonucunda karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verir. Birbirlerini öldürmek için farklı yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli bir maceranın içerisinde bulurlar.

Para size arkadaş satın alamaz ama daha kaliteli düşmanlar getirebilir!

Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!

Okan ve Demet çok güvendiği, hatta verdikleri gazlarla evliliklerini hepten çıkmaza sokan sevgili arkadaşlarının da gerçek yüzlerini bu piyango bileti sayesinde görüyorlar. İşin özü çiftimiz dosttan ziyade, çok daha kaliteli iki düşman satın almış oluyorlar. . :)

Aşk mı? Para mı?

Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!

Hayatta herkes standartlarını yükseltmeye çalışır değil mi? Yani en azından ben böyleyim. Para sadece bir araçtır, amaç olmasın! :) Bu filmde ise koltuklar dolusu paranın gerçek bir sevgiyi asla satın alamayacak kadar değersiz olduğunu ve sadece parayla mutluluk olmadığını görmüş olduk. :)

Kusursuz insan yoktur!

Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!

Öldür Beni Sevgilim “ bana hayatımda bir kez daha insanları değiştirmeye çalışmamayı, o insanı olduğu gibi kabullenmeyi, kusurlarıyla da sevebilmeyi öğretti. Mükemmel olanı kim istemez ki zaten? Önemli olan bir insanı kusurlarıyla da sevebilmek değil mi? :)

Ee, hadi canlanalım biraz değil mi?

Filmin müziği de kendisi gibi çok eğlenceli, ee haliyle dilime dolandı şarkı dünden beri. O halde hadi o zaman siz de dinleyin! :)

Filmin sonunu az çok tahmin ediyorsunuzdur zaten ama ben söyleyemeceğim hıh. :P Ve son olarak @KizlarSoruyor, @ksBence ailesine ve yönetimine bizi böyle bir etkinlikte bir araya getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. ❤️

Okuyan herkese teşekkür ederim, hoşça kalın..

#beyazorkidem😘

Piyangodan Çıkan Paranın Bizlere Neler Yaptırıp, Neler Yaptıramayacağını Görmüş Olduk!
Cevapla