Viral olan videolarda kimi parasızlık işsizlikten dert yanarken kimi ise para kazanamayanlara şaşırıyorum bir sürü yöntem var falan diyenler var.. Hangisi gerçek🤷♀️

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Viral olan videolarda kimi parasızlık işsizlikten dert yanarken kimi ise para kazanamayanlara şaşırıyorum bir sürü yöntem var falan diyenler var.. Hangisi gerçek🤷♀️

Cevap
19Cevap
Bu ülkede çok zor maalesef. kolay kazananda genelde haram yiyerek kazanıyor zaten.
80 ler yakışmışşş...
Para elbette kolay kazanılmıyor ama birikime yönelenlerde nasıl biriktireceği konusunda endişeli ve en kısa sürede varlığı katlamaya odaklanıyorlar. Halbuki yatırım uzun vadede, servet oluşumuda en az bir 10 yıllık süreç olduğunu bilmeleri gerekiyor..
Sosyal medya canavarları, içerik üreticileri tiktok canlı yayıncıları için elbette kolay. Bu tip işler kimine uygun, kimine uygun değil ama kötü bir şey demiyor bunu söyleyenler. Para kazanırken, kendini yükün altında bırakmayacaksın orası kesin..
Bazıları bir gecede milyonları cebe indirirken bazıları saatlerce çalışır ayın sonunu getiremez... Bazısı gerçekten zor kazanır ama çok kazanır. Paranin miktarına ve nasıl kazandığına bağlı kolay olup olmaması...
Orantısız bir gelir elde etme olduğu için kimileri daha çok kolay kazanıyor. Bizim bir ömür masumca birikimimiz bazıları için dakikada elde edilen bir şey.
Bir sürü yöntem var diyenler memleketi soyup soğana çevirenlerin ta kendisidir.
Emek vererek para kazanmak zor iş.
Para kolay mı kazanılıyor diye zırlayanlar kolay kazanır genelde.
Ama kolay olanı da var zor olanı da var
Zor olduğuna inanırsan zor, kolay olduğuna inanırsan kolay kazanılıyor.)
Para kazanmak zordur haa kimine fizikten kimine nefsen helalinden kazanabilmek bu devirde öyle zor ki
Eko Bey'e katılıyorum, sosyal medyada bahsettiğin videolarda ya abartılıyor ya da işin içinde başka şeyler oluyor.
Bazıları için para kazanmak çok kolay. Kara para aklayanlar çok kolay kazanıyor. Ancak helal yoldan kazanmak isteyenler çok zor kazanıyor….
Fatma gibi olsak sorun yok ta bizim gibi sıradan insanlar için zor tabi kolay olan haram paradır
Yaptığın işe bağlı her işinde bir zorluğu varsa zordur
al satçıysan ticaret yapıyorsan kolay. üreticiysen zordur
Helal yani meşru para zor kazanılır. Haram ya da gayrı meşru illegal para kolay kazanılır.
Zor tabi ki sabah erkenden kalkıp Akşama kadar hem beyin hem de fiziken insan yıpranıyo
2 çeşit para var biri kolay ve çok diğeri zor ve az
0 1 yapmak çok zor yaptıktan sonra 2 3 4 5 kolay oluyor güzel yönetebilirsen paranı
Helal yoldan kazanmak zor. Ama helal haram gözetmeksizin tek odağın para olursa kazanmak kolay.
Para para ile kazanılır bu kesin
Para bana küsmüş sanırım
Zor kazanilir
Kolay
Hiçbir şey kolay kazanılmıyor.
Zor.
Çok zor
Zeki olana kolay😉
Yapay Zeka Cevapladı
Para kazanmak günümüz dünyasında kesinlikle disiplin ve doğru strateji gerektiriyor. Sosyal medyadaki o pembe tablolara pek takılma derim, çoğu ilgi çekmek için abartıyor 📈 💰 Sistemini kurup finansal okuryazarlığını geliştiren için fırsatlar var ama emek vermeden hiçbir şey kolay olmuyor. Kendi araştırmanı yapıp doğru adımlar atman şart YTD 😛 Sen son zamanlarda bütçeni yönetirken en çok nerede zorlanıyorsun? 📊