700 bin borcum var ödeyemiyorum ödeme gücüm bitti ödediklerim de hep faize gidiyor artık hasta olcam düşünmekten
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 700 bin borcum var ödeyemiyorum ödeme gücüm bitti ödediklerim de hep faize gidiyor artık hasta olcam düşünmekten
Cevap
9Cevap
32 icra bitirdim hep mesai yaptım tam rahatladım evimi aldım kentsel geldi kiracı oldum 6 icram daha oldu şimdi onu da bitirdim ama bu ay 12500 açıgım var bulamaz isem mahvolurum çare bakıyorum.
Sana tavsiyem hiç bir mesajı silme ve çalış ekstra ödeme yapma geçinmeye çalış yavaş yavaş biter sen para biriktir sen arayıp düşük ödeme ile kapatırlar.
1 icram 92 bin iken 30 bin tiye kapattım
2. İcram 70 bin iken 28 bine kapattım yani hepsinde indirim yaptırdım
İcraya düşmemem gerek
Geçmiş olsun
Düşmemek için yapılandır dene kurtaramazsın
Yapılandırma icin 2 katı faiz istiyorlar
Öyle ne yazık ki varlık fonuna devrildi mi
Hayır 13 ü son
Allah c. c kurtarsın çok sıkıntılı durum
Farklı bir yöntemi var ödeyemeyebilirsin de yani zamanla daha düşük tekliflerde bulunuyorlar diye duydum
Memurum icra görürsem sıkıntı yasarım
O tarafını Sen daha iyi bilirsin de. Faizler çok yüksek yeni yeni düşmeye de başladı ama ödeyebileceğin şekilde bir kredi çeksen tekrardan diyeceğim de Allah yardımcın olsun yine de aklında bulunsun ödeyemediğin zaman sana tekrardan ödemen için uygun fiyatlar veriyorlar
Yapılandırma icin 2 katına yakın para istedi namussuzlar
Bunlar namussuz onlar haysiyetsiz Allah yardımcın olsun. Biraz daha sabret seçime doğru düşer Bu faizler
O zaman çeker toplu şekilde kapatırsın
Ödeme boş ver banka en fazla icraya verir oda fona devreder oda başklarina satmaya calisir
İcra riskini alamam
Yok
Ödeyemezsen borcunu satarlar, daha ucuz bir şekilde ödetmeye çalışırlar.
Bıktım artık 3 senedir aynı dönence
Ödeyemezsen yapacak bir şey yok ki, maaşının bir kısmını keserler, malın mülkün varsa alırlar, evine gelip yaşayabileceğin gereçler dışında ne varsa alırlar sonra bir şey yapamazlar, borcunu 100/25 gibi orana satarlar, sonra da alanlar sana daha az fiyatla ödetmeye çalışır onu da ödemeden zor kurtulursun.
Neyın borcu inş odersın
Ciddili yardımcı olabilirim
70 tl değil ki
Ben burada kadınlara bi araba parası yedirdim bana ilgi zevk versinler diye sadece yazışarak sanal olarak ve çıplak olmayan kombin fotoları atsınlar diye ne oaralar yedirdim kimisine saatlik mesajlaşmaya 500 tl kimisine 5000 tl attığım oldu bir kızla konuşa konuşa 300 k lık borcunu kapadık ya :D
Öyle biri değilim evli barklı ailesi olan biriyim.
Kendim icin demiyorum ihtiyacı olan cok fazla insan varken bu paraları onlara yardım et hem günaha girip hem parandan olma evlen.
👍
Biraz düşünelim ya da bir yolmbulalım gel bi
Nasıl oldu bu
Kumar mi?
Hayır
Ne zengin var site de yahu istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, faiz sarmalı insanı gerçekten tüketir 💰 Öncelikli olarak tüm borçlarını tek bir bankada uygun vadeyle yapılandırmayı denemelisin. Yüksek faizli kredi kartı ve esnek hesap borçlarını kapatıp tek bir taksite odaklanmak seni rahatlatır. Ben de danışanlarıma hep önce bu nefes alanını açmayı öneriyorum. Sen şu an hangi bankalarla çalışıyorsun, yapılandırma için hiç görüştün mü 📊 YTD 😛