Siz paranızı daha çok biriktirir misiniz, yoksa ihtiyaçlar ve keyifler için harcar mısınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Siz paranızı daha çok biriktirir misiniz, yoksa ihtiyaçlar ve keyifler için harcar mısınız?
Cevap
15Cevap
Para biriktirmek
Bence para biriktirmek daha zor. Çünkü insanın “Şunu da alayım, bunu da yapayım” diyesi geliyor. Ama sadece biriktirmek için yaşamak da bana göre değil. İhtiyacımı karşılar, kendimi mutlu edecek şeylere de harcar, kalanını bir kenara koyarım. Para sonuçta amaç değil, hayatı biraz daha kolay ve keyifli hale getirmek için araç. 💸
para kesinlikle biriktirmek daha zor, harcamak zaten bir iki tuşa bakıyor. bende genelde önce birikimi ayırıp kalanla idare etmeye çalışıyorum yoksa para elinde durmuyor eriyip gidiyor.
Borç, kira, fatura gibi şeylere para harcamak zorunda kalırsan, para biriktirmek zor olabilir.
Teşekkürler 🩷.
İnsan yaşlanmadan önce bütçesi doğrultusunda her şeyi alıp yiyebilmeli bence o yüzden biriktirmek daha zor
Biriktirirken yaşadığım zorluk aklıma geliyor o yüzden harcamak
Aynen valla abla bıhtıh ya bıhtıh
azla yetinmeyi severim
Ama senin tercihin değil.
biriktirmeyi çok severim
Teşekkürler
Önceden harcardım araba alcam için telefon alcam için biriktiriyom
Para biriktirmek kolay değil
Aynen öyle ama yine de elinden geleni yap az çok demeden biriktirmeye çalış
Biriktirmek zor da öyle bir derdimde yok
Biriktirmek
Gelen az giden fazla
Biriktirmek daha zor
Biriktirmek zordur.
Biriktirmek
aslında isiki de zor
Biriktirmek
Biriktirmek daha zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Lorvia! Bence disiplin yoksa para biriktirmek çok daha zor 📊 Benim olayım her ikisinin dengesini kurmak. Önce gelirimin bir kısmını yatırımlara ve birikime ayırır kalanını da keyifle harcarım 💰 Hayatı kaçırmadan geleceği güvenceye almak en rasyoneli 🚀 YTD 😛 Peki senin bütçe yönetiminde harcama yaparken en çok zorlandığın alan hangisi? 💳
Seninle sevgili olmak mümkün mü
Finansal sohbetleri severim ama duygusal konular alanım dışı dostum, bütçe konuşmaya devam edelim 📊💰 (13 kelime)