19 gü
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Açar evet yeri kadar paranın açamadığı kapı yok sağlığını kapısınıda açıyor aslında
Hayir açmaz, Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1saat yapalım dese hayır diyeceksin
Demekki para her kapıyı acmiyormus
Hayır demem emın ola bılırsın
100 bın dolar ıcın a. ğzına s. ıçtıranlar var o para için zevkle yaprım 1 saatte benden bonus olsun 😂
Neeeeeeee sen ne diyorsun ciddi misin harbiden kadın misin ve eğer kadınsan da cidden kabul eder yapar miydin🙄🙄
Nıye yapmayayım sen çocuk falan mısın 900 mılyon doların ne kadar büyük para olduğunu bılıyormusun? Bunun bilincinde olsaydın sen vermek ısterdın 😂
Şöyle düşün evlisin diyelim bu teklif geldi kabul eder miyfin peki
Emınım kı kocam benden önce kabul ederdı 900 mılyon dolar ohooo😂🤣
Ahhahahahaha yok be turk erkekleri o kadar kıskanç ki bence bunu duysa ilk onu sonra seni öldürürdu 😅
Geçti o devirler artık erkekler de para için her şey yapıyor sen bence çocuksun 900 mılyon doların ne demek olduğunu bılmıyor gibisin
Değilim yetişkinim ve biliyorum o rakami o kadar 0 var ki o reklamda değil sana yedi ceddine yeter o para dehsetul vahşet bir para ama adam seni seviyorsa ki Türk erkekleri ya benimsin ya kara toprağın kafasına sahip haberlerde görüyoruz hep kıskançlık yüzünden cinayetler oluyor kabul etmezzz dünyayı da verseler
Peki dediğim gibi kocan asla kabul etmiyor napardin sjjsjs
Ederrr sende edersın bu parayı red edemesın mümkün değil. Bu para ıcın yatacakmıyım yatarım 1 ıle değıl 10 kişiylede yatarım kocamda izler beni sende yaparsın senın baban da yapar yapmayan yoktur kısacası
Sen ne diyorsunnnnnnn 10 kişi mi 10 zenci mi kocanın gözü önünde miiii haaaaaa sssskktrrrrr
Sana ben. Bir şey diyim mi bence para bahane zevk şahane 😅
Bence sen paranın yanında kendi alacağın zevkide düşünüyorsun öyle hissettim nedensee 😅
Ben dıyorum var mı sende o kadar nakıt ver parayı göstereyim 😂
Onu bunu Bılmem tek düşündüğüm o para gerısı terane 🔪😂
Bak yüzüne soylicem nakitim var ama o kadar yok hadi diyelimki var nasıl göstercen evli değiliz 😅 zenci bulunur o kolay hatta zenciler (10 tane dedin) ama evli değiliz o nasi olacak 😅😅😀😀😀
O para yoksa olmaz zaten
Sen kocanın gözü önünde çatır çatır yapmak istiyorsun çılgın kız 😅
Koca bulunur orası kolay yeterki o para olsun
Bir şey sorcam gerçekçi realist gününuz şartlarıni düşününce 1 zenciyle minimum ne kadara 1 saat için evet derdin peki
100 bın dolar için evet derdım 1 saatte bonus beneden olsun😂
Vallahi billahi sen çıldırmissin kocanın gözü önünde arti 10 zenci sen harbiden delisin kızım bunu kabul eden kocan bile olsa adam kederden ölür orada can verir
Kanks 4842430 TL ymis baktım şimdi google amcadan da yemin ederim vallahi o para var bende Allah çarpsın ki 4 evim var ama veremem sjjsjsjsjsjs
Ama varya sana bayıldımmmm bu nasıl bir azginlik bu nasıl bir ateş 🔥 10 zenci kocanın gözü önünde izlerken sen neymişsin beee
Kanka hayatta neler donuyor haberın yok sanarım 100 bın dolar karşılığında kocasının onunda karınısın şey becerenler var Türk bunlar bıde yıllar önce oldu dubayi zengınlerı yapıyor TikTok tan begendıği kadınları yanlarına getiriyor kocası ızlıyor 3 Lu 4 Lu dalıyorlar ohooo neler neler oluyor neyse ya ver 100 bıbı bende vereyım o zencı arkadaşına
TL olsa okey doğru veririm ama dolar bizi aşar kanks haklısın len harbiden neler neler var o dubaideko para basan şeyhler adamlar ne biçim paralar dönüyordur aynen ama 3 4 lü ne laaa ohaa kocasının önünde o zaman kadın darmadağın oluyor vay mkk
Kanks TL ye okeyim ama sunu da iyi biliyorum ki sen 100 bin TL ye saçlarının tokasini bile acmazsin 😅😅 bırak yapmayı
Ozzelden yazzacam sana ama
Xpeer seviyem yetmiyor bana ddmm den meessaj atabilir misin
Açar tabi
Hayır açmaz
Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1saat yapalım dese hayır diyeceksin
Niye hayır diyeyim hemen kabul ederim bunu erkeklerde kabul eder ya
Nee sen ciddi misin harbiden yapar miydin evet der miydin cidden 🙄🙄🙄
Evet derim niye demiyim 1000 dolara da yaparım
75 bin TL ye yapmazsın bak veririm yemin ettim veririm kabul etmezsin yemin bile ettim
Ederim direkt ama burdan tanıştığımla değil çünkü buradakilere güvenmem
1000 dolar 49 bin TL ediyor bırak 49 bin TL yi bir de bak ben 75 bin dedim onu bile kabul etmezsin
Ederim dedim ya akılsız mısın awkk
Güvenmem derken nasıl anlamadım ne gibi sorun olabilir ya da sakınca?
Buradakiler güvenilmez çünkü
Ben yemin ettim bak o kadar artı benle değil Afrikalı zenci arkadaşım var onla
Fotosu var arkadaşımın istersen sana atarım
Sen cano musun onun?
Cano mu candır kandır iyi çocuk be bir görsen şeker gibi çok sempatik çok sıcakkanlı harbiden
güzel kardeşim***** k demek istedim sansürlemiş site. Senle uğraşamam kaybol kendisi siyah bile değil
Cideen bak arkadaşım var 75 veririz yemin ettim şaka değil gerçek yemin ettim
Vallahi billahi bak güvene bilirsin saçının teline sana hiçbir şey başına gelmeyecek ki
Bence her insan bir şansı hakeder
Msssj atsak olur mu
Evet
Hayır açmaz
Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1saat yapalım dese hayır diyeceksin
açar
Hayır açmaz
Açıyor
Hayır açmaz
Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1 saat yapalım dese hayır diyeceksin
Sana versin sen yap
Açılır
Evet
Hayır açmaz Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkek sana 900 milyon dolar verse 1saat yapalım dese hayır diyeceksin