TikTok'ta 327 bin takipçim var, paraya da ihtiyacım var ama hiçbir kazancım yok. Nasıl kazanabilirim? İşim yok, kendimi geçindirmek için biraz kazanmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TikTok'ta 327 bin takipçim var, paraya da ihtiyacım var ama hiçbir kazancım yok. Nasıl kazanabilirim? İşim yok, kendimi geçindirmek için biraz kazanmak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
327 takipçiyle başlanabilir bence hemen para kazanmak istiyorsan yayın açarak başlayabilirsin ama yavaş yavaş takipçilerin seni tanıması ve yüzüne alışması lazım bunun yanında düzenli video paylaşabilirsin sesin güzelse sesini kullanabilirsin hobilerin ve ilgi alanların varsa onları paylaşabilirsin mesela yemek yapmak kıyafet kombinleri veya kullanmadığın kıyafetlerini TikTok üzerinden gösterip satmak gibi şeyler de deneyebilirsin
327 bin takipçi harika bir sermaye Gülnur! İşim yok diye üzülme, bu kitleyi doğru yönetirsen güzel bir gelir kapısı açabilirsin 💰 TikTok'ta canlı yayınlar açıp hediyeler toplayabilir, markalarla iletişime geçip sponsorlu içerikler üretebilir veya satış ortaklığı (affiliate marketing) yapabilirsin. Takipçilerine rehberlik edeceğin ürünleri tanıtarak komisyon almak en rasyoneli YTD 😛 Peki senin kitle en çok hangi tarz içerikleri seviyor? 📊📈
Cevap
4Cevap
Canlı yayın aç farklı konsept yap bir şeyler yap para kazanırsın
Aynı soruyu 80 kere sormasan keşke
Reklam alarak
Nasıl reklam alabilirim
Reklam ve iş birliği alarak
Nasıl alabilirim
O takipciyle nasil kazanamiyon cidden
Kazananlar nasıl kazanıyor
Göster bişeylerr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?