3 harfli markette kasiyerim asgari ücret. Ne iş yapsam 30 bin TL para kazanabilirim? Kuryelik düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor.
İzmirdeyim lise mezunuyum 23 yaşındayım
3 harfli markette kasiyerim asgari ücret. Ne iş yapsam 30 bin TL para kazanabilirim? Kuryelik düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor.
İzmirdeyim lise mezunuyum 23 yaşındayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
erkek olsaydiniz sanayide bir kac sektor var ama sizin icin bilemedim. kendi motoruyla pakete çıkan kuryeler de iyi kazaniyor diye duymustum o olabilir
Vasıfsız erkek bile olsam kim saniyede bana +30 k verir ki hangi sektörler beyefendi?
yani biraz ağır sanayi oluyor tabi. kimisi direk o civarlardan başlatır kimisi biraz tecrübelendikten sonra. mesela ahşap palet sektöründe biraz tecrübe edinmiş (6-12 ay) bir çalışanın maaşı şu an en az 26-27 bin civarında. daha çeşit çeşit benim de bilmediğim ama gercekten yorucu olan işler var bu sektorlerde bu paraları veriyorlar
Kasiyerlige devam et işi tam aksine öğren ve yükselme oluyor sadece sabır bir kaç yıl sonra maaşın artıyor konumun artıyor diye biliyorum
Bir kaç yıl kirayı kim ödeyecek?
İnanın keşke elimden bir şey gelse anında yapardım
sence vasıfsız birinin 30 bin kazanması hak mı peki
Kuryelik yaparsa çok daha kazanır ya da güzel bir yerde garsonluk onlar insan değil mi?
Boy kg durumu ne ben olsam güvenlik kartı çıkartırım site avm projesinde çalış
Ne kadar maaş verirler
25 alırsın
kuryelik herkes yapiyor artik bence kuryelik zorliyabilir deneme trafik cok sıkıntı
Ne yapıcam başka onu soruyorum zaten?
bu markerte yükselme imkanin yokmu
Var ama yıllar lazım
bir kademe atlaybilmek icin cok calismak lazim kuryelikten ornek vericek olursam arkadasim var calisan bende motorcuyum yapicakdim ama son zamanlarda herkesin kurye olmasi arti 12 saat uzerinde calistiginda kendine biraz 2 ya da 3 k kalmasi geri planda tuttu
Ben de aynı firmalardan birinde kasiyerdim. Mağaza sorumlusu olmaya bakarsan fiziksel olarak daha az yorulursun, büyük bir mağazaya geçersen de daha çok prim alırsın. Bende öyleydi. Gerçi hangi firma bilmiyorum ama
Ooo 1 seneden fazla sürer o
Yok kız a101 ise bahsettiğin firma, 6 ay içinde sıkı çalışmayla yükseliyorsun
İnternet üzerinden kazanılır, ben kazanıyorum ama herkes yapamaz ya
Ne yapıyorsun bahsedermisin?
Yüz göstermeden foto falan atarak ama Türk değil, yabancı ülkeden yabancı birine
Şey mi only face?
Hayır onlyfans değil
Onlyfans riskli, benim dediğimde bir yere kaydolmak falan yok
Eczane de falan çalış kozmetik öğren bişeyler yap sat
Asgari ücret ida
30 bine yakın veriyorlar zaten diye biliyorum o mağazada çalışanlara
He veriyorlar
Asgarî ücret !!!
Marketler 20 den fazla veriyorsa adımı değiştiririm
Msy olsan zaten 30 alırsın
1 yıldan fazla var ona
Kuryelik , garsonluk.
Nerede
Hangi şehirdeysen.
Garsonluk
Nerede
Cafe vs yerlerde lux restoranlar biraz tecrube ister bahsiste olur asgari alsan bile