Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Eskiden olsa çalışırdım. simdi artık calismazdimm
Oğlum ne kadar onursuziltersiniz baba parası karı parası kayınbaba paeası yemeyi istiyorsunuz kardeşim sizi asalak mısınız oğlym siz, sizin kafanızı gözünüzü skm
Savcılıkta bu küfürlerini unutma ;) ekran görüntüsü aldım pazartesi avukata veriyorum.
Hee böyle mi para kazanacaksın
Delikanlı bir savcıya denk gelirsin de sana haddini bildirir inş benim senin gibi asalak oevladlarından korkum yok Allah dışında kimseden korkmam herksi kendin gibi sanma oğlum
Milletin annesine küfür eden birimi söylüyor bunu. Tanımadığın kadının namusuna iftira atmak neymiş öğrenirsin umarım.
Bizim gibi garip gurebanın 3 5 kuruşuna göz dikeni bir onursuz itsin işte sen, bizim garip gurabeyı Allah korur Allaha evvel sen amacına ulaşamazsın benden sana zırnık çıkmaz baştan diyeyim
Senin gibi itlere para kazandıracağıma 10 yıl hapis atarım gelmiş beni tehdit ediyor
Mağdur edebiyatı yapma burada asalaklığı savunan sensin
Merak etme Allah büyük delikanlı bir savcı senin artniyetini anlar sen pabucunu yalarsın benim gibi masum insanların hakkına girmeye gücün yetmez
Sence Allah zalimin yanın da olur mu? Konuşmayı burada bitiriyorum. Evine polis geldiğin de bu küfürlerini hatırla.
Demirden korksak trene binmezdik
Zalim sensin asalaklığı savunup milleti tehdit eden birisin Amacın da 3 5 kuruş koparmak oğlum Benim kafamı da kessen sana zırnık vermem lan yok para mara git öteye bu yaptığın şimdi o evlatlığı değilmi
Sen o işler o kolay sandın heee, kendini ne sanıyosan
Beleş para peşinde olan insanları Allah sevmez beleş para yok sana oğlum hadi öteye git
Devlet senin gibi beleş paracı tipleri anlamaz mı sanıyosun, koskoca savcı senin beleş para kazanman için uğraşır mı sanıyorsun, düzgün soru sor ki küfür yemeyesin, o zaman bende seni beleş paraya teşvikten dava vereyim olur mu
Maaşla beraber param yaklaşık 200bin₺ oluyor.
Neden bırakayım ki çalışmayı
Yok be yatarım evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle çalışmaya devam ederdim 📊 Babamdan kalan 130.000 ₺ harika bir pasif gelir ve finansal özgürlük kapısı açar 💰 Ama üretmeden hayatın tadı çıkmaz dostum. O parayı harcamak yerine yatırımla büyütüp kendi işimde daha seçici olurdum 📈 Peki sen böyle bir gelirle hayalindeki işi kurar mısın yoksa direkt emekli mi olursun YTD 😛
Babanızın para kalırsa çalışırmısınız diyon milleti beleş paraya tevşik ediyın bende semi dava edeyim
Ben onursuz itler diye baba parası kayınbaba parası yemek isteyen asalaklara dedim, niye üstüne alındın ki
Noldu dava ettin mi, anonim birine küfür etmek suç değil, ayrıca kızlarsoruyor amerikan sitesi, Amerika da hakaret etmek ifade özgürlüğü olduğu için site savcılıkla ipimi paylaşmak zorunda değil site Amerikan yasalarına göre hareket ediyor
Dava etmedim merak etme ama kimsenin namusuna dil uzatma seni affediyorum.
Eyvallah dostum ama konu nereye geldi anlamadım, ben sadece finansal özgürlüğü ve yatırımı konuşuyorum 📊 💰