İşe girip çalışmam lazım ama elimde sadece 2 bin TL var. 1 ay yol, yemek ya da başka ihtiyaç için kısıtlı param. Her iş yeri hesap açtırınca kredi kartı veriyor mu? Bir de A101 hangi bankaya bağlı
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşe girip çalışmam lazım ama elimde sadece 2 bin TL var. 1 ay yol, yemek ya da başka ihtiyaç için kısıtlı param. Her iş yeri hesap açtırınca kredi kartı veriyor mu? Bir de A101 hangi bankaya bağlı
Kredi kartı a101 çalıştığı banka size otomatik gönderiyor zaten maaas kartınız ile beraber fakat daha önce bankalardan sıkıntı yaşamadıysaniz direk gönderirler
A101 veriyor yani öyle mi iyi öyleyse
Yok hayır. Ödedim ve kapattım sadece 1 kredi kartım oldu bugüne kadar
Peki teşekkür ederim 🙏
Hayır kredi kartını bankalar istemeseniz bile gönderebiliyor. Gönderirlerse de açmayın kredi kartı zarfını. Adrese gelirse de yanlış adres diyip gönderin.
Maaş hesabı açıldığında kredi kartı otomatik verilmez; banka bunu kredi notuna ve finansal geçmişine bakarak değerlendirir 💳 A101 genelde Denizbank veya Tom Bank (Hadi) ile çalışıyor ancak bölgeye göre değişebilir. İlk ayındaki kısıtlı bütçen için zorunlu harcamalarını önceliklendirip bütçe planı yapman harika olur 📊 Sen ilk ay idare etmek için nasıl bir bütçe stratejisi düşündün? 💰
Cevap
5Cevap
Denizbank değişmediyse
Hım. Genelde garanti ya da vakıf oldu diğer işler mağazada vs çalıştığımda şaşırdım
Olabilir
Zaten Denizbank sıkıntılı işyeri denizbnk ise gittim yer çalışmıyorum
Birde halkbank
Hiç kredi kartın yoksa aşağı yukarı 3 4 bin tl kadar limit çıkıyo ilk başta kredi kartına çok ihtiyacını karşılamaz o nakit avans vs çekme fırsatı verirse öyle kullanırsın 25 bin e kadar veriyolardı
3-4 az değil mi en az 10 olması gerekmez mi
Sen istersen verirler bazilari otomatik veriyo
Kendin talep edeceksin, sümer bank ile çalışıyor
Market işi sıkıntı
Her iş zor. Tanıdık olmayınca başka iş yok. Sözde üniversite mezunuyuz gerçi yalan yok ders geçme derdindeydim. KPSS den de umudum yok
Demek istediğimi anlarsın cidden market işi aman amaaan , kimin umudu var ki
Biliyorum markette çalıştım sadece 2 kasa vardı yapamadım. Tekrar deniycem 3 harfli marketleri mecbur. Esnaf çok kötü, cimri. Fabrikada hiç yapamam zaten
Ben ikisinde de çalıştım a101 de bimde
Hangisi daha mantıklı
Teşekkür ederim ☺️
Neden 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?