Abim boşanma aşamasında, bir de borçları varmış 300 bin civarı kredi kartı borcu. Üzülüyorum kendisine, bu borcu yapılandırıyorlar mı, üzülüyorum kendisine bilmiyorum?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abim boşanma aşamasında, bir de borçları varmış 300 bin civarı kredi kartı borcu. Üzülüyorum kendisine, bu borcu yapılandırıyorlar mı, üzülüyorum kendisine bilmiyorum?
Herkes kendi yaşamından sorumludur tamam sen buna üzülebilirsin ama senin elinden de bir şey gelmiyorsa yani sorunu çözemiyorsan sen dua edebilirsin üzülebilirsin senin elinden gelenler budur yardım edemiyorsan yapacak bir şey yoktur şahsen insanlar yapmış olduğu hataların bedelini ödemeli ödemezse yapmaya devam eder çünkü
Doğru işte bende kardeşim diye üzülüyorum elimde değil
Kardeş olduğun için evet normal yapılandırınca borç daha çok artıyor 150.000 lira veya daha fazla faiz koyuyorlar ve diyorlar ki her ay 33.000 TL vermen lazım vermezsen bu sefer daha kötü oluyor ve yapılandırdığın zaman bunun geri dönüşü de olmuyor
Zor bir süreç ama hiç endişelenme 🏦 Borcun olduğu bankalarla hemen iletişime geçip yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz 📈 Bankalar mevcut mevzuat doğrultusunda uygun faiz ve taksit seçenekleriyle borcu uzun vadeye yayarak ödenmesi kolay bir formüle dönüştürebiliyor 💳 Yine de Abin bankayla kendisi görüşüp kendi araştırmasını mutlaka yapsın. Peki abinin kartları tek bir bankada mı yoksa birden fazla bankaya mı bölünmüş durumda? YTD 😛
Cevap
6Cevap
Hangi banka kaç kredi kartı kullanıyor? Üzülmeni anlıyorum ama pek yapabileceğin bişey yok gibi
Bende hangi banka diye pek bilmiyorum bizede kendisi söylemedi kuzenimize söylemiş
Bacım 300 bini seninle mi yaptı ya da senin için mi yaptı herkes için üzülmeyi boşverin artık dert arıyorsunuz ya
Ya benle yapmadı ama işte insan kardeşi üzülüyor ama bi yandan da sinir oluyorum
O bi yolunu bulur çıkar merak etme. Sen kafanı yorma ya stres olduğunla kalırsın tecrübeyle sabit
Teşekkür ederim 🩷
❤️❤️❤️❤️❤️
Mobil bankacılık yâda müşteri hizmetleri aracılığıyla yapabılırsınız
Bankaya gidin yönlendirirler
Biraz zor sigortasız çalışsın ödemesin varlık fonu falan derken düşer o mebla
O nasıl oluyo
Tamam teşekkür
Borç mu lazım
Yok fikir lazım
Bankayı arayıp durumu izah etsin yardımcı olurlar
70 gün odemesin banka arar zaten
Essaleeeee😅