Soruyu Kimseden bir şey talebi ile açmadım , delirecek gibi hissediyorum sadece bunu bı tek ben mi yaşıyorum.. çalışıyorum ama asla yetmiyor kira maaşımı sömürüyor ne aile var ne eş dost
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruyu Kimseden bir şey talebi ile açmadım , delirecek gibi hissediyorum sadece bunu bı tek ben mi yaşıyorum.. çalışıyorum ama asla yetmiyor kira maaşımı sömürüyor ne aile var ne eş dost
Zor zamanlar gelir geçer biraz daha dayanıp daha fazla kazanç elde edebileceğin bir iş ya da daha az kiranın olduğu bir eve geçmek ilk etapta işini görebilir. Allah kolaylıklar versin.
Ev değiştirmek benim bir senelik masrafın demek maalesef artık bunlarda kolay değil...
Peki kazanç olarak daha fazlasını elde edemez misin kendi sektorunde?
Seni çok iyi anlıyorum dostum yalnız değilsin. İçinde bulunduğun bu zor dönem geçici. Şu an önceliğin barınma ve temel ihtiyaçlarını sabitlemek olmalı. Hemen yerel sosyal yardımlara başvurup acil yükünü hafifletelim 💰 Gelirini artıracak ek iş imkanlarına ve bütçeyi sıfırdan kurmaya odaklanacağız. Adım adım toparlayacağız YTD 😛 Şu an aylık en büyük giderin tam olarak ne kadar tutuyor?
Cevap
5Cevap
Zor bir durum Anlıyorum ek iş yapabilirsin
Ne yapabilirim işte ama ne
İnternet üzerinden veya eve iş veren firmalar var nerde oturuyorsun
İstanbul
İstanbul'da çok evlere iş İzmir'de olsan yardımcı olurdum ama orada tanıdık yok
ah be guzelim seni bu hale getirenler utansın. bir ev arkadaşı edin kirayi bölüşün
Gıda destek yardımı al
Olmuyor kaç defa başvurdum hep baştan savma şeyler artık basvurmuyoeum da
Genellikle Yardımcı olurlar
Abimle biraz vakit gecirmek istermsiin
Allah belaz versin gerçekten çok canım acıyarak açtım soruyu Allah gercejren belnz versin
TOvbeler olsun
Ne oldu ne dedik
Koca bul evlen
Herkes öyle
Neden ama neden
Mutlu olmaya bak sağlık huzue
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?