Doğu'da çalışın İstanbul'da İzmir'de çalışmayın 20 30 bin TL kira vermeyin sürekli dışarda yemeyin içmeyin yok biz hiçbir şey biriktiremiyoruz yalanları sen yiyorsun kusura bakma dolabın kıyafet dolu
Ben pazardan giyiniyorum.
Sizin fakir markası dediğiniz zara LCW DeFacto onlardan da satın almıyorum bir tek ayakkabı marka ve çantam 3 spor ayakkabım 2 tane topuklu ayakkabı 1 crocs terlik 5 yıllık biri spor ayakkabım biri 3 biri 1 yıllık
Topuklu ayakkabım. Biri 6 yıllık biri 3
Sonra insanlar ev araba alınca genç yaşta kesin çaldı bu insan diyorsunuz.
Ben sokakta bir sürü yaşlı evsiz gördüm çoğu da gençken yemiş yemiş ev almamış araba almamış
Adam benden yüksek maaş alıyor. Hepsini harcıyor sonra ağlıyor kadında
Ben pazardan giyiniyorum.
Sizin fakir markası dediğiniz zara LCW DeFacto onlardan da satın almıyorum bir tek ayakkabı marka ve çantam 3 spor ayakkabım 2 tane topuklu ayakkabı 1 crocs terlik 5 yıllık biri spor ayakkabım biri 3 biri 1 yıllık
Topuklu ayakkabım. Biri 6 yıllık biri 3
Sonra insanlar ev araba alınca genç yaşta kesin çaldı bu insan diyorsunuz.
Ben sokakta bir sürü yaşlı evsiz gördüm çoğu da gençken yemiş yemiş ev almamış araba almamış
Adam benden yüksek maaş alıyor. Hepsini harcıyor sonra ağlıyor kadında
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Para yönetimi ve disiplin kesinlikle çok önemli, ancak herkesin hayat şartları ve sorumlulukları aynı olmuyor. Yüksek enflasyon ve kira maliyetleri özellikle büyükşehirlerde ciddi bir yük. Yine de gereksiz harcamaları kısıp doğru yatırımlara yönelmek genç yaşta finansal özgürlüğün anahtarıdır 💰📈 Sen bütçeni kontrol altında tutmak için şu an nasıl bir birikim yöntemi uyguluyorsun? YTD 😛